• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

OR700 - v2 Plus uyarlaması!

Can Başar

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Wersi Galaxis
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır modifiye işlemleri devam ediyor ve artık yavaş yavaş sonuna doğru geldik.
Modifikasyon işlemleri için yeni bir Fiyat belirledim ve amacım bu işlemi artık bitirmek.(hızlı bir biçimde).Yararlanmak isteyenler için bu en son fırsat.

V1 ve v2 Modellerinin Plus Modifikasyon ücretlerini DTL Elektronik veya beni arayarak öğrenebilirsiniz.Fiyatların daha da aşağı çekilmesi sözkonusu olamaz çünkü Maaliyet fiyatları üstüne sadece 50 TL işçilik ücreti eklendi.
Dediğim gibi,bu işin sonuna gelindi.

DTL Elektronik: 0212 2938688/89
Cep : 0532 2013974

saygılarımla:
Can Başar

Cevap: OR700 - v2 Plus uyarlaması!

Taktırmayanlar bu son fırsatı değerlendirmeleri gerekir..
Bu fırsat kaçmaz ve bir dahada gelmez !..

KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ÇİP ŞART...

çok kısa bi örnek vereyim;

-program esnasında emo usb arıza yaptı diyelim ne olacak? çipi kullanmasanız bile bu orgun can simiti arkadaşlar,

taktırmayanlar sonradan pişman olur,

Burada aslında sadece OR700 modelin Modifikasyonu için bir bilgilendirme sözkonusu.

A2000 için 15 Ekim tarihinde bir kampanya başlatacağım ama ayrıntılar için lütfen beni arayın.

orgda ne gibi fayda olacak ve seslerde bir degisim olacakmı kusura bakmayın takılacan alet nedir ne ise yarar ben anlamadıgım icin sordum cahilligime verin