Org Alıcamda Beyoğlu Tarafından Müzik Bayi

xcinox96

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Piranha Acoustica S Type
Arkadaşlar org alıcam.beyoğlu tünelden..sizce hangi müzik aletleri satan yerden almalıyım.hangisi güvenilir..ve siz hangi orgu tavsiye edersiniz.

1.500 tl sınırım var hangi orgu tavsiye edersiniz.böyle ritim,sample yüklenebilen türk ritimleri ve sesleri şimdiden saolun :rolleyes::rolleyes:

Cevap: Org Alıcamda Beyoğlu Tarafından Müzik Bayi

Biraz daha üste koy acele etme yamaha or700 v2 puls al derim..Kendi fikrim

korg pa 55 al derim nevalesi boldur seni tatmin eder bende suan pa 55 kullanıcısıyım daha da koya bilirsen pa 80 al derim hangi bayi derken ikinci el alıcagın için alete iyi bakman gerekicek istanbulun neresinde oturuyorsun?

Utar muzık..... Serdar utar temız esnaftır.. Yakından ılgılenır herhangı bı proplem olursa dırek oraya gotur halleder o...

valla paraya birazdaha koy or 700 v2 plus al derım ömürlük alet

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yamaha or700 v2 plus inceledim müthiş dilim varmıyor sölemeye harika bi alet alıcam bu orgu utar müzik'de varsa ordan alınırım ilginize çok teşekkür ederim...

bencede or700 plus, bende iki hafta önce utar müzik serdardan aldım, illa ki 1500 tl'ye kadar diyosanda, elinde çok temiz a1000 çipli var, en üst katta ki:) bide pa80 özelliklerini taşıyan pa50 var ama 1800 civarıydı sanırım..

Bu alana bir cevap yazın...