Pa 500 e sample atmışlar

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 12K
Cevap: Pa 500 e sample atmışlar

bu adam hangi dilde konuşuyo

adam nasıl yaptığını anlatıyor ama bişey anlamıyoruz varmı adamın konuştğu dili bilen varsa ne dedğini bizede söylesinde bizde yaparız :D

Vallaha bun lar arap diycem ama arabıstanda ıbranıce var farsca var bır suru arapca var hangısı

adam nasıl yaptığını anlatıyor ama bişey anlamıyoruz varmı adamın konuştğu dili bilen varsa ne dedğini bizede söylesinde bizde yaparız :D

bu adamlar ıraklı kardesım de bu video nun paylastıgı yere mesaj atamadım

bu işlem iran da yapılıyor ama ekran da değiştiği için pa500 ve pa800 fiyat farkı kalmıyor.
bana bir tane alet gönderdiler çünkü kendi ekranını pa800 işletim sistemine adapte edemediler ve bunu adapte edip göndereceğim.
bence yaptırmaya değmez.neden mi?
pa500 bizde zaten yaklaşık 2 katına satılıyor bir de bu işlem al sana bir pa800 fiyatı.
orada 1000 dolara zaten bulunuyor bu alet.belki de daha ucuz.450-500 dolar para istiyorlar bu işleme şu an diye duydum.

bu işlem iran da yapılıyor ama ekran da değiştiği için pa500 ve pa800 fiyat farkı kalmıyor.
bana bir tane alet gönderdiler çünkü kendi ekranını pa800 işletim sistemine adapte edemediler ve bunu adapte edip göndereceğim.
bence yaptırmaya değmez.neden mi?
pa500 bizde zaten yaklaşık 2 katına satılıyor bir de bu işlem al sana bir pa800 fiyatı.
orada 1000 dolara zaten bulunuyor bu alet.belki de daha ucuz.450-500 dolar para istiyorlar bu işleme şu an diye duydum.

dogrudur can hocam ama yapılmaz diye bir sey yok degılmı yapılsa türkiyede de yapılır bırde can hocam ekran neden adepte olmuyo renklı oldugu içinmi

evet çünkü yazılımları farklı.bu adamlar işletim sistemine müdahale edemiyorlar.edebilseler zaten kendi ekranını bırakırlardı üstünde.bence bu işleri gözünüzde fazla büyütmeyin ve lütfen anlamaya çalışın.
iran da bu aletleri ithal eden resmi bir ithalatçı veya distribütör yok.bunları dubai veya başka ülkelerden kaçak sokuyorlar iran'a ve hiç bir mercihe karşı sorumlulukları olmadığından istedikleri gibi oynuyorlar aletlerle.
türkiyede bu mümkün değil.eğer bunu yaparsak ilk korg biner tepemize.çünkü bu tarz işlemleri yasaklıyor.zaten aletlerin fiyat farkı bu işlemi burada yaptırmak hemen hemen imkansız hale getiriyor.

pekı can hocam sımdı bu alet ırak a kacak sokulmus pekı bu aletın satıldıgı yada alındıgı yer bellıdır satan ulke nın bası derde gırmıyomu yada korgun daha haberı yokmu bu olaydan cunku hala pa 60 lara izmirde kart takılıyo normalde pa 80 altı bı alet oldugu için takılmaması lazım korgun bu olayada ızın vermemesı lazım oyle degılmı