Pa 500 tr deki cansıkan olay nedır ?

İyiki Doğdunuz :)

mustafacamci1977

Moderator
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
www.facebook.com
Enst.
ROLAND E-A7
bu cıhaz için cok olumsuz yorum gordum
bunu almada ne alırsan al tarzında
kullananlar daha ıyıbılır tabııkı ama nedır bu cıhazın sorunu ?
onerırmısınız bu cıhazı
degılse eksı yonlerı nedır ?
ıyı calışmalar

Cevap: Pa 500 tr deki cansıkan olay nedır ?

canlı davul bateri çalarken kit yerlerinin değişmesi artı sample ses olayı bana göre hocam.

Pa800 alamayan bunu alır pa800 ün kardeşi gibi düşün düğünde de çalarsın evde,de.Asma davul zurna yaylılar ın kalitesi düşük ama fiyatı göz önünde bulundurursak süper bir alet.

En amatorunden demolar paylasiyorum.. dinlersen bi fikir sahibibolursun.. amator evde caldiginda bu performans ise, profesyonel nasil calar?

sahsı kannatim pa500 guzel alet fakat mıllet hazırcı oldugu ıcın cok fazla kalıtelı nevalesı olmadı eger saglam muzısyen ısen altını cızıyorum saglam muzisyensen aleti ıslersın baba alet olur ekmek yedırır .ayrıca kotu alet yoktur bence kotu musizyen vardır bu arada medeli dante gelıyor ınceledım cıcek gıbı alet dante dusunmekte fayda var saygılarımla amac polemık degıl saygılarımla

ustadım dedıklerıne aynen katılıyorum
ıyı bır muzusyen degılım ama gayretımle elımdekı i 30 uçok verımlı kullanmayı bır nebze ogrendım
en once bırseylşer yapma hevesı olacak
hazırcı bır kullanıcı fazla bır yerlere gelemez ve hangı cıhaz olursa olsun begenmez ve eleştırır
canlı performansta kullandıgımız kac tane rıtm varki bu aletlerı yerden yere vuruyoruz
bence alette guzel derlenmıs yoresel rıtmler ve guzel sampleler olduktan sonra pa 80 ile pa3x ayarıında müzik yapıldıgını gordum
pa 3x kullanıcıları yanlıs anlamasın elbette arada fonksiyon farkı çok tabiiiki
ama pa 80 sample okuyan bır cıhaz
guzel işlendiğinde dinleyıcıyı gercekten costuruyor
ıyı calışmalar