• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa1x pa800 pa2x pa3x kısaca korg

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
değerli müzisyen arkadaşlar hepsini araştırma imkanı buldum fakat korg un hepsi 5 para etmez set desen cacık gibi set yapmışlar ce emo cym al birini vur ötekine tyroslar için dicek kelimem yok süper klavye fakat korg dünyanın en gevşek aleti korg setleri olarakta en iyi seti bile cacık yanına sütlaç gerek sadece pa1x te canseverin piyanisti ahmette süper set vardı başkada görmedim kısaca 3 aylık korgçuyum rezillikten başka bişey yok bu arada şunu belirteyim korg üreten firmanın satanın bizi tamircilere mahkum edenlerin allah belasını versin başkada diyecek sözüm yok 1500 liralık ketron bile baba gibi klavyeydi 500 desen aynı casıo at1 gibi hiç fark yok pa800 dede icraat yok bu ketron audya fiyatları da çok yüksek bize göre klavye kalmadı tyros yada genesys denemek lazım gerçi profosyonel anlamda müzik yapanımızda yokki romanya gibi makedonya gibi koy 55i çal koy 80i çal gürültü sadece lanet olsun bu korg firmasına lanet olsun bizleri böle bu duruma düşüren firmalara bize uygun gelen orgu gümrükte 3 e katlayıpta bizi kazıklayanlara lanet olsun allah belalrını versin

Cevap: pa1x pa800 pa2x pa3x kısaca korg

hacı,seni anlıyorum,ama bu kadar sitem etme derim,en güzel sitem almamak,ama hangisi iyiki bu işi aynen cep telefonuna çevirdiler,sürekli yeni modeller yeni versiyonlar falan filan işte,günün birinde bir babayiğit 100%100 yerli ve kaliteli bir marka çıkarırda bizde rahat ederiz inşalllah,saygılarımla;-)

değerli müzisyen arkadaşlar hepsini araştırma imkanı buldum fakat korg un hepsi 5 para etmez set desen cacık gibi set yapmışlar ce emo cym al birini vur ötekine tyroslar için dicek kelimem yok süper klavye fakat korg dünyanın en gevşek aleti korg setleri olarakta en iyi seti bile cacık yanına sütlaç gerek sadece pa1x te canseverin piyanisti ahmette süper set vardı başkada görmedim kısaca 3 aylık korgçuyum rezillikten başka bişey yok bu arada şunu belirteyim korg üreten firmanın satanın bizi tamircilere mahkum edenlerin allah belasını versin başkada diyecek sözüm yok 1500 liralık ketron bile baba gibi klavyeydi 500 desen aynı casıo at1 gibi hiç fark yok pa800 dede icraat yok bu ketron audya fiyatları da çok yüksek bize göre klavye kalmadı tyros yada genesys denemek lazım gerçi profosyonel anlamda müzik yapanımızda yokki romanya gibi makedonya gibi koy 55i çal koy 80i çal gürültü sadece lanet olsun bu korg firmasına lanet olsun bizleri böle bu duruma düşüren firmalara bize uygun gelen orgu gümrükte 3 e katlayıpta bizi kazıklayanlara lanet olsun allah belalrını versin

arkadaşım sen bu kadar ritim ve set içinden bir şey beğenememişsen korgun veya usb çıkaranların suçu ne :D

evet ritim beğenisi kişiye göre değişebilir, bunu tartışmanın bir manası yok. ancak diğer söylediklerine tamamen katılıyorum. sample sesler, davullar vs. olmasa, korgun bize verebileceği hiçbirşey yok. kimse pa800 ün orjinal seslerini veya ritimlerini kullanmıyor. kullansa bile ritimlerde arka plana itiyor (acc olarak)..

KortanyuS

Korg yamaha ketron Bu Firmalara Laf edebilirsin Ama BU Klavyelere Emek Verenlere Ve Oluşan Setlere Emek Verenlere Gelişi Guzel Hakaret Etme Hakkına Sahip Değilsin

Ayrıca Markalara Suç Bulma Gereksiz Herşeye Hazırcı Gozuyle Bakma
Biraz Gayret Ette Kendin Yap Yapamıyorsanda Ona Buna Çamur Atma

şunu anlamak zor, önce şunu kabul etmek zorundayız:
1- Klasik piyano kullanmıyoruz
2- Org denilen aygıt ile müzik yorumluyoruz
3- Sonuçta bir eğlence aygıtıdır

1- klasik piyano kullanmıyoruz ki, bu orgu doğru kullanan kişi demolarda da dahi doğru düzgün çalmadığı ki bunun içinde ben de dahilim, akorlar yanlış ve gelişine göre, pitch bend ruhuna göre, parça tonları ve süslemeleri bazan alakasız gibi gibi gibi.
2- org denilen aygıtta kısmen sample yani canlı estrümandan kaydedilip bu şekilde müzik aletleri icra edilmeye çalışılıyor, her alet yani enstrümanın kendine göre çalma tekniği ve duygusu yine ve bu duyguya karşılık ruh vardır ki, hangi birini bir performansta yapacaksınız veya hepsini icra edeni görmek isterim.
3- dolayısıyla bunu yerine getirildiğini farz edersek, piyadasa o zaman kimse canlı keman, kemence,zurna, klarnet, bağlama, tulum, ney , kanun öğrenmeyi bıraksın, ritimciler de yetişmesin, konservatuarda bu eğitimler kalksın,
org cu yetişsin, niye....herkesin beklentisi yüzde yüz canlı gibi elektronik müzik.

bu durumda yıllarca emek veren bu canlı enstrümancılar demez mi bu orgçuların allah ...... org ları da üretenin de.... alanuın da satanın da.

Ben ce elektronik müzik icra edenler elindeki imkanları olduğu kadar editleyip kullanmalarıdır. Zaten yüzde yüz gerçek gibi olsa, o zaman da kimse senin çaldığına inanmaz ki çoğu zaman kimse inanmıyor, org hazır çalıyor derler ve diyorlar da.İyi sesi olmayan orglar daha inandırıcı oluyor.

da..
İşte bu hastalık var ya ..Ah 3x ah.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ithrofila

Eyvallah Guzel Yazı :)

raporsuz a katılıyorum o bence bos gelsin piyasada ne bicim setler ve kedi ulasamadıı cigere mındar dermis ben korg u hic bi markaya degismem.

ya arkadaşlar yazdıklarınızda haklısınız zaten sen çalmıyorsun playback yapıyorsun diyenler çok size demomu dinleteceğim benim hiç hoşuma gitmedi ilk denemem nasıl yükleriz?

vallahi nacihane bir yorumda benden gelsin bu işten anlamıyorsan başkalarının yaptığı emeklere sitem etme yap kendin yaz çiz otur kullan ama onuda beceremediğin belli sen bir ritim bile editleyemeyecek kadar aciz bir klavyeci olduğun yorumundan belli ne korg firması ne setler senin canını sıkan .. !! kısacası ben bu işi kıvıramıyorum de çık at işin içinden bunda ayıp yok arakadaşım emekçilere biraz daha saygı lütfen artı korg firmasının işi bu ,adamlar iyi veya kötü bize en uygun aletlerini yaptıkları apaçık ortatada dünya korg üstüne yoğunlaşmış sen o beyendiğin aletlerle çalışmaya devam et senin için en hayırlısı bu ki kalkıyon en usta adamların usb leri hakkında yorum yapıon c-e - emo - cym set ha bunlar senin aklını alır sen bunların setlerini iyice incele dostum hakkında hayırlısı olsun . ( yazık arkadaşın bugün morali bozuktu herhalde )

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri