Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa1x pro ram hakkında yardım lütfen?Hocam format atmayı bilmediğim için aletin ram kapağını açıp ramlerin yerlerini değiştirdim sonra tekrar baktım sampling info bölümüne bu arada ram yerlerini değiştirmeden önce hem sampling infodan hemde disk bölümünden ssd ye girip seti silmiştim. Bu sefer ram bank 1 de 16.....küsür yazıyor mono time 170li küsürde. Ama ram bank 2 de bu sefer 0 görünüyor? Sanırım yerini değiştirdiğim ram bozuk? Ama bir de şu var ben mesela 32 mb lık set yüklemeyi denedim yüklemede bana uyarı falan vermedi ram boyutu aşılıyor gibisinden? ama seti yükleyip ritimlere girdiğimde 68 tane ritim vardı acaba ram boyutu aşılıyor uyarısı vermeyip setin ritimlerinden seslerinden siliyor olabilir mi 16 mb a uysun diye?
Cevap: Pa1x pro ram hakkında yardım lütfen?
Hocam format atmayı bilmediğim için aletin ram kapağını açıp ramlerin yerlerini değiştirdim sonra tekrar baktım sampling info bölümüne bu arada ram yerlerini değiştirmeden önce hem sampling infodan hemde disk bölümünden ssd ye girip seti silmiştim. Bu sefer ram bank 1 de 16.....küsür yazıyor mono time 170li küsürde. Ama ram bank 2 de bu sefer 0 görünüyor? Sanırım yerini değiştirdiğim ram bozuk? Ama bir de şu var ben mesela 32 mb lık set yüklemeyi denedim yüklemede bana uyarı falan vermedi ram boyutu aşılıyor gibisinden? ama seti yükleyip ritimlere girdiğimde 68 tane ritim vardı acaba ram boyutu aşılıyor uyarısı vermeyip setin ritimlerinden seslerinden siliyor olabilir mi 16 mb a uysun diye?