Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa1x'e Ritim Yazdırmak İsteyenler BURAYA>>Erol'la bir org takası yapıp tanışmıştık. Zaten kendisinin emolu bir seti mevcut piyasada ve çok güzel roman ritimleri var gerçekten. Onunlada iletişime geçeriz. Zaten daha konuşacak çok isim var. Tüneli'de daha araştıramadım. Oradanda rahatlıkla bulunur. Forumdan bir arkadaşımız tünelden bir isim tavsiyesi var, onunlada daha konuşucaz ve Dr.Salim'den ve Hakan Çebi'den cevap bekliyoruz. Doruk müzik, Ramazan Kaynak, Volkan Solumaz, Batuhan Dövüncü'ye daha iletmedik, onlarda var. Yazacak kişi bulunur arkadaşlar, yeterki şurada 3-5 kişi bir araya gelelim, destek verelim yeter.
Cevap: Pa1x'e Ritim Yazdırmak İsteyenler BURAYA>>
Erol'la bir org takası yapıp tanışmıştık. Zaten kendisinin emolu bir seti mevcut piyasada ve çok güzel roman ritimleri var gerçekten. Onunlada iletişime geçeriz. Zaten daha konuşacak çok isim var. Tüneli'de daha araştıramadım. Oradanda rahatlıkla bulunur. Forumdan bir arkadaşımız tünelden bir isim tavsiyesi var, onunlada daha konuşucaz ve Dr.Salim'den ve Hakan Çebi'den cevap bekliyoruz. Doruk müzik, Ramazan Kaynak, Volkan Solumaz, Batuhan Dövüncü'ye daha iletmedik, onlarda var. Yazacak kişi bulunur arkadaşlar, yeterki şurada 3-5 kişi bir araya gelelim, destek verelim yeter.