pa3x muhteşem mavi mavi demo!!!

furalabi

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa300
gerçekten muhteşem olmuş... ritim kombinasyonu özellikle.. çalışılmış seslerde çok güzel.. yorumlayan arkadaşımızda çalmış yani.... izleyin mutlaka..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=edB2xo_1jtA&feature=fvwrel]‫?? ???? mavi mavi ?????? ?????? ????? ??? korg pa3x demo‬‎ - YouTube[/ame]

Cevap: pa3x muhteşem mavi mavi demo!!!

müthişşş tek kelime ile harika başka ne kadar olabilirki

bizim burda misket neyse israilde mavi mavi o,ben şahsen beğenmedim,tapır tupur.

Mavi mavi mi dinledik dayak mı yedik anlamadım hocam.Hiç beğenmedim...İsrailli mi çalmış bunu?Belki o yüzdendir..Adamların yaptığı müzik bile agresif en hafif tabirle... :)

:D :D :D Dreamsongs hocam güldürdünüz beni,sanırım çalanın israilli olması lazım,az buçuk bildiğim kadarı ile isarilde baya bi İbrahim tatlıses hayranlığı var.

Mavi mavi mi dinledik dayak mı yedik anlamadım hocam.Hiç beğenmedim...İsrailli mi çalmış bunu?Belki o yüzdendir..Adamların yaptığı müzik bile agresif en hafif tabirle... :)

:) hocam enteresan bir yaklaşım göstermişsiniz... coğrafyaya göre müzik zevki tayin edilirmi? çalmış adam ilgimi çekti yayınlamak istedim :) birdahakine soralım nerelisin diye :)

makıneli tufek gibi calmiş ....

evet tek farkı bizdekinden hızlı çalınmış olması... tarz değişik ataklar senkoplar falan batı ama ritimler sesler oryantal. bence çok hoş sadece hızlı..

ben adamın yetegını begendım orkestrasyonunu begendım nerelı oldugu benı cok ılgılnedırmıyorr ayrıca müzik evrenseldir adam herseyyı hazırlamıs komple bır orkestra gıbı calıyorr bızımkıler gıbı tek duze bır rıtım acıp yada bırılerı rıtım yazsın dıye beklememıs bence burada onemlı olan muzıkal fıkırler vede yetenektı bencee

ben adamın yetegını begendım orkestrasyonunu begendım nerelı oldugu benı cok ılgılnedırmıyorr ayrıca müzik evrenseldir adam herseyyı hazırlamıs komple bır orkestra gıbı calıyorr bızımkıler gıbı tek duze bır rıtım acıp yada bırılerı rıtım yazsın dıye beklememıs bence burada onemlı olan muzıkal fıkırler vede yetenektı bencee

kesinlikle katılıyorum.. benimde kast ettiğim buydu işte teşekkürler cevap için...