Maktas rumuzlu beyefendi artık her seferinde ne olur yazmayın şu yaş olayınızı , burada insanlar sadece yaşa hürmet etmezler .Vallahi billahi bilmeyen kalmadı yaşınızın 63 olduğunu ve bir düğün salonu müdürü olduğunuzu, neden her seferinde bunu belirtmek zorundasınız bilmiyorum özel bir sebebi var mı? inan çok merak ediyorum.Ayrıca Tufan moderatörüm uyarmış inanın çok haklı çünkü artık ben yeter diyorum ... Ne zaman bir set yayınlansa ne zaman bir konu açılsa alakalı alakasız yorumlarla konuyu baltalıyorsunuz.Kusuruma bakmayın ama içimi dökeceğim artık saygı çerçevesinde.A konusu açılıyor tutup B-C-D tarzı sorular ile özellikle yaş ve işinizi belirterek sorular soruyorsunuz.Akla gelmedik sorular ....Ben bir kere hatırlarsanız yine bu şekilde sizinle karşı karşıya gelmiştim ve hatta alındığınızı hissedince defayen sizden özür bile dilemiştim lakin demo bölümünde emeğe saygı duyulacak söylemler yerine satılığa çıkarttığınız klavyeniz yorumu ile karşılaşmak inan artık yeter dedirtiyor.Ne zaman pa500TR konularına baksam sizin elektro ses isteği sizin takas isteği sizin ritim isteği sizin rar dosyasından set yükleme nasıl yapılır detaylı anlatım isteği vs vs vs isteklerinizden geçilmiyor.Belki yine sizi kırdım ya da öfkelendirdim bu söylemlerim ile ama sizde biraz bizi anlayın artık.Hayırlısı ile Dante TR 'ye geçmenizi inanın en az bende sizin gibi çok istiyorum.Bu yorumum içinde tüm sitedeki arkadaş,kardeş ve büyüklerimden özür diliyorum hatalı görüyorsanız.Lakin artık bu benim için bir deşarj oldu bağışlayın lütfen.Bu arada sevgili MERT MÜZİK sende hakkını helal et senin çalışmanı dinledim ellerine sağlık sevgili kardeşim .Senin bu güzel çalışmanın olduğu bir sayfada içimi döktüm lütfen sende kusura bakma...Çalışman için bir kez daha teşekkür ederim.SAYGILARIMLA