Pa60 kart sorunu

İyiki Doğdunuz :)

emreyusuf55

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
SAZ
Arkadaslar ömrü hayatımda bir ses atayım dedim orga onuda karttın baya yerini sildim simdi seslerin yarısı gitti seti yeniden yükledim ama olmadı sizden ricam bu kartların kart okuyucularını nerden bulabilirim veya bu kartları okuyan lettop bilgisayarlar hangileri markası nelerdir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

NOT :siz siz olun bilmediğiniz seyleri karıştırmayın :) kimseyide dinlemeyin yoksa benim gibi olursunuz buda bana bir ders olsun pa60 kart pa80 kart aynı onuda söyleyim saygılarr

Cevap: Pa60 kart sorunu

Arkadaslar disket sürücüyü bir ara USB çeviren arkadaşlar vardı yine varmı bu arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim ilk işim bunu yaptırmak olacak pa60 a

Bu sitede HİKO nikli bir arkadaş var. Satışını yapıyor, ilanları var. Alıp kendinizde takabilirsiniz Flopy to USB olayını. Aynı zamanda, çok sayıda disket edinerek. Karta disketten set atabilirsiniz. Pa80 konularını araştırın detaylı bilgi var. Bende PA80 varken, hiç bir bilgim yoktu, ordan yararlandım. İyi günler...

Yusuf abim PCMCIA kart girişi olan bilgisayar dersen bilgisayarcılar anlar, ama yanında kartını da götür bazı PC'lerin girişi uyumsuz,