pa600 ARIZA ACiL

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 8K

İyiki Doğdunuz :)

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
sevdiğim bi arkadaşımın pa600 ü arıza yaptı, orgu dinlensin diye programdan önce kapatmış açtıgında alet açılmamış kitlenip kalmış .. başına gelen varsa yardımcı olabilirmi?

Cevap: pa600 ARIZA ACiL

geçmiş olsun ne oluyo bu orglara daha yeni çıktı yazılım sorunumu acaba

pa 600 arızaları çoğalmaya başladı arızaların çoğunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum os vs yazılımları hatalı heralde bakalım daha neler çıkacak

pa600 güzel alet şu saçma sapan sorunları giderilsede bende 2.alet olarak alsam ... dtl yi aradı arkadaş dtl ye orgu yollayacak .. adamın düğünü var bide.... KORG MARKA orgunuz varken yedekte bi orgunuz olsun arkadaşlar bunu bi korgcu olarak söylüyorum :)

pa600 güzel alet şu saçma sapan sorunları giderilsede bende 2.alet olarak alsam ... dtl yi aradı arkadaş dtl ye orgu yollayacak .. adamın düğünü var bide.... KORG MARKA orgunuz varken yedekte bi orgunuz olsun arkadaşlar bunu bi korgcu olarak söylüyorum :)

gökanım boşuna mı pa800'ün yanına pa600 aldım ben:)aynı sebepten ötürü.sonuçta korg kullanıyoruz ve her türlü riski göze alacaksın heleki sahnede sadece korg kullanıyorsan yedekte mutlaka bi tane olması lazım:)

ketron xd9 marka cihazımı ilk çıktığı zaman almıştım ve hala kullanıyorum satıp değiştirmek gibi bi niyetim hiç olmadı... daha birgün olsun beni yarı yolda bırakmadı, hiç problem yaşatmadı, sahnede kitlenmedi, elektrik gidip geldiğinde yanmadı, tuşları hiç kırılmadı siviçleri hiç bozulmadı, pitch bender hiç kaydırma yapmadı vs vs ilk gün nasılsa hala aynı.. kısacası demem o ki tamir yapan arkadaşlar ketron marka cihaz önermiyorlar neden çünkü arıza yapmıyor tamire gitmiyor.. ben aranıza yeni katıldım. burda hepimiz aynı işi yapıyoruz, napıyoruz milletin eğlenmesine yardımcı oluyoruz.. bir düğünde kaç tane ritim kullanıyorsunuz.. hemen sayalım..
1- oynatacaz 2/4
2- ağlatacaz 5/8 (kına)
3- bi halay çektir ( o da 2/4) ama yk halay çal
4- hadi araya bi çiftetelli kaynat
5- düğünden önce birkaç parça çal (vahde)
6- hadi başka bi parça daha çal (değişik bi vahde olsun)
7- dans ettir 6/8
eee düğün bitti!!!!!!!!!!!!!!
toplamda 7 tane ritimle bitirdin olayı.. değişik yörelerin ritmini de koy horon falan gibi vs.. haadi 10 ritim olsun..
akşam yedi de başladın düğüne üç dört tane dans parçası çaldın 15 dakka gitti. bi oyun havası bağladın bi saatte ordan gitti.. bi girdin halay çekmek isteyen damadın arkadaşlarından yarım saatte o ortalama iki saati buldu.. saat oldu 9. bi takı töreni bi pasta kesimi bi saat gitti saat oldu 10.. tekrar bağladın oyun havası kolbastı bilmem ne saat oldu 11.. emniyet saati geldi düğün bitti hadi by by..

cidden cogaldi simdiden arizalar aklimda kalan Cikisi yanan, ekrani sonen ve kitlenen cihazlar olmak uzere...
gecmis olsun

yav arkadaşlar size hayret ediyoum bu korg un ilk arızası değil ki... belli böyle olacağı belli bu kadar arızaya sıkıntıya ağmen halen en çok satılan org pa 800 yahu iki tane zurna çalacaksınız dye çekilen sıkıntıya bak... arkadaşa büyük geçmiş olsun ayrıca org yorulmaz yahu dinlenmeyede ihtiyacı yoktur... ama alet korg olunca 5 dakka sigara molası vermek icab ediyor herhalde radyatörlümü bu ne

yarın d.t.l yi arayacam şu ana kadar tr dee sanırım 1500 civarında pa600 satılmış resmı olarak kac tane arızadan servise gitti onu sorcam ...

yarın d.t.l yi arayacam şu ana kadar tr dee sanırım 1500 civarında pa600 satılmış resmı olarak kac tane arızadan servise gitti onu sorcam ...

1500 mü çok iyi bir satış yahu helal olsun korg a... korg olsunda çamurdan olsun valla... eee en az 1000 tanesi dtl ye gelir herhalde böyle giderse... ne bu işkence yahu sıfır org alıyorsun 2 gün sonra çalışmıyor adam bir kez huylandımı orgu çalmaya kokar valla