pa800 ritimleri xd9 a

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
Cevap: pa800 ritimleri xd9 a

malesef esas iş bundan sonra başlıyor heleki pa800 ritimleri sürüyle değişik kit var hangisini yapacaksın zor iş daha mantıklı olanı yeni ritim yazmak sıfırdan daha kolay oluyor mp3 ten dinleyip yapabilirsiniz benzer şekilde ama yinede uğraşmaya vaktiniz varsa bir şeyler çıkabilir
benden tavsiye or700 de güncel ritimler var hemde iki kitten oluşuyor bir or700v2 bulursanız kitleri kopyalayın bakarak sonrası kolay gelsin ritimler

hocam batı kitler oturu sadece tr kitler oturmmaz onuda elle yazarız drum2 yi hangi programla cevirdin acaba paylasma imkanın varmı bide ketronun ritimlerini pc den dinlyebiliormuyuz gecen yayınlaanan program calısmıor hocam ii aksamlar

styleworks xt 5.60.bu programla her türlü ritim düzenleme yapabilirsiniz ayrıca çevirmekte olduğunuz ritimlerin öncesini ve sonrasını bu programa çaldırıp dinlersiniz.ayrıca midi dosyalarındaki şarkıların ritimlerinide ayıklayıp konvert edebilirsiniz.program nette mevcut serialli olanını kullanmaya çalışın selamlar

styleworks xt 5.60.bu programla her türlü ritim düzenleme yapabilirsiniz ayrıca çevirmekte olduğunuz ritimlerin öncesini ve sonrasını bu programa çaldırıp dinlersiniz.ayrıca midi dosyalarındaki şarkıların ritimlerinide ayıklayıp konvert edebilirsiniz.program nette mevcut serialli olanını kullanmaya çalışın selamlar

Ustad sende styleworks xt 5.60 programı varsa serialli rapide ekliyeyip bizimle paylaşabilirmisin.