Pa800 üretimi durdumu? Kapalı kutu alacaktım :/?

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
değerli üstadlarım pa800 üretiminin durduğunu, kapalı kutu pa800 bulamayacağımı söyledi müzik marketteki eleman.. durum böylemi?

Cevap: Pa800 üretimi durdumu? Kapalı kutu alacaktım :/?

kardeşim üretimi dursa bile stoklarda olabileceği kanaatindeyim...

adam bulamazsın diyorda, pa800 ün üretiminin durması çok saçma sapan birşey..Peynir ekmek gibi giden aleti niye üretim bandından kaldırırlar ki,?

adam bulamazsın diyorda, pa800 ün üretiminin durması çok saçma sapan birşey..Peynir ekmek gibi giden aleti niye üretim bandından kaldırırlar ki,?

Satış politikası gereği olabilir. Yeni çıkarılan cihazların satılması için böyle bir uygulamaya gidilebilir. Pa3x için olabilir. Pa800 güzel ve çok tutulan bir cihaz, piyasada kapalı kutu bulunması lazım.

Satış politikası gereği olabilir. Yeni çıkarılan cihazların satılması için böyle bir uygulamaya gidilebilir. Pa3x için olabilir. Pa800 güzel ve çok tutulan bir cihaz, piyasada kapalı kutu bulunması lazım.

ben de böyle düşünüyorum, sonuçta korg şirketi pa2x (pa2xpro) pa3x gibi yeni orglara yatırım yapıyor bu yüzden de pa800 üretimi birgün duracak.

dostum Gaziantep KORG bayii tutku muziki ara mustafa abi var sahibi onda olması lazım bi ara konuş istersen...

ben de böyle düşünüyorum, sonuçta korg şirketi pa2x (pa2xpro) pa3x gibi yeni orglara yatırım yapıyor bu yüzden de pa800 üretimi birgün duracak.

kadir zaten pa 2x üretimi durdu,pa2x üretmiyo artık korg,pa 800 çıktığı zaman durdu pa2x üretimi,bence pa 800 üretimi durmaz,çünkü çoğu piyanistler pa 800 ü tercih ediyor,pa3x de güzel cihaz ama herkesin pa3x alacak parası yok maalesef,korgun piyasadaki en gözde cihazları şu an pa 800 ve pa 3x,belki istediği satış rakamını bulunca ve aşırı stok yaptığından dolayı üretime ara vermiş olabilir yoksa pa 800 üretimini durduracağını sanmıyorum

yok dostum benim dualarım tutmaz, o alet hala üretiliyordur emin ol..

kapalı kutu kıyamet gıbı kım demıs durdu dıye kocaman bır yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pa 800 cekemıyolarrrrrrr
her tarafta kıyamet gıbı var