• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pad calismiyor

aslanim

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Iyi Günler arkadaslar,

benim yüklemek istedigim zilgit ses var calismiyor. zilgit sesin hangi kitte oldugunu
bulmaliyim. hangi kitte oldugunu nasil ögrenebilirim. tüm kitleri tek tek yüklemek istemiyorum bu sesi bulmak icin cünki bosuna yer kapliyor. Kitlerin silinmesi zaten zor. bunun kolay yolu varmi

Yardiminiz icin Tskler

Cevap: Pad calismiyor

PAD YAPMAYI BİLİYORSAN orgun kedni dk sındada var..org yanımda değil yanılmıyorsam turkish kit yada arabic kitte zılgıt olması lazım..

tsk ederim .Pad lerin hangi kitte oldugunu nasil görebiliriz bilen var mi?

Arkadaşım o seti komple yükle,sonra tek tek drum kitlerini sil,ve not almaya başla hangi drum kiti siltiğinde zılgıt seside gidiyorsa zılgıt sesinin drum kiti o kittir.Artık o kiti bırakıp diger kitleri silebilirsin ben öyle yapıyorum.

evet haklisin zaten baska caresi yok bunun, peki yükledigim kiti nasil silebilirim, her 66 tus daki sesler de silinmesi lagzim tabiki

Tsk

Bunun daha basit yolu var pc üzerinde hangi sette ise o zılgıt o setin pcm dosyasının içine PA1X Converter programı var onu at sonra simgeye cift tıkla..PCM leri tek tek sırayla ac samplerlara bak zılgıtı buldugunda export yap ve orgun icine at ...Sonrada ister pad yap ister drum kitte kullan....

tsk ederimm sagol bu program baya isime yaradi :)