• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pad Maker Programını Arıyorum?

semazen

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha PSR OR 700 TR V2 Plus
Merhaba arkadaşlar.

Yamaha OR 700 V2 Plus için, yaptığım ve kullandığım ritimleri, Pad Maker programıyla Multi Pad'e çevirebileceğimi öğrendim ve kullanmak için de bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.

Programa sahip olan arkadaşlarımızın, benim için Pad Maker'ı paylaşmalarını rica ederim.

Yardımlarınızı bekliyorum. Hayırlı günler.

Cevap: Pad Maker Programını Arıyorum?

Pad Maker programı

Ekli dosyalar

• Multi Pad yapıcı.rar
    1.4 MB · Görülen: 233

A2000 için de geçerli mi bu program acaba ?

kuvayi bilmiyorum bir dene istersen

ben yapamadım bana yaşamanın kuralı müslümden pad yaparmısınız lütfen profösör özellikle siz biliyorsunuz bu a1000 var bende çok çok rica ediyorum

Sağolasınız Profesor arkadaşım. Mesajınıza, ancak cevap yazabilme fırsatı buldum. Üşenmeden, aradığım programı paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

Nasıl kullanmamız gerektiği hakkında da bizi bilgilendirirseniz çok makbule geçer.

Tekrar merhaba arkadaşlar.

Pad Maker programını çözdüm gibi.

İlk defa programı çalıştırıyoruz ve open düğmesinden ritimimizi seçerek programa alıyoruz.
Ben klavye seçimi yapmadan direkt olarak diğer işlemlere devam edeceğim ve OR 700 V2 Plus'ta da sorun olmadı.

İkinci olarak, Hangi varyasyonu, atağı ya da introyu seçeceğimize karar veriyoruz.
Örneğin: Main A kutusunu işaretledim.

Üçüncü olarakta bu varyasyonun hangi kanalını alacaksak onu seçiyoruz.
Örneğin: Birinci kanalını alacağım için, Subrhytm düğmesini işaretledim.

Ve üçüncü olarakta bu seçtiğim sesleri hangi Pad'e kaydetmek istiyorsam o Pad'i seçiyorum.
Örnek: Pad 1 düğmesini seçtim.

Dördündü olarak ise, kalan diğer pad'ler için de baştan 2. 3. ve 4. adımları izleyerek bütün pad'leri dolduruyoruz.

Son olarak ise. Save Pad diyerek kaydediyoruz.

Diğer özellikleri pek kurcalamadım ve bu şekilde istediğim gibi çevirmeye muvaffak oldum. Herkese kolay gelsin.

arkadaş YAMAHA Keyboard - Home siteyi ziyaret etmeni öneririm.Orada her türlü program bulabilirsin.Pad için Midi şarkılardan da Pad yapma programı mevcut.Style Pad Maker gibi çalışır.Style yerine bir MIDI şarkı yükle.Partlardan mezur sayısını belirleyip kopyala bu kadar.