po, prg, usd, tou,

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Arkadaşlar ben bu dosyaların hepsini diskete nasıl çekeceğimi tam olarak bilmiyorum Kısaca tarif edermiiniz. Yani mesela pon ve prg uzantılarını biliyorum ama diğerlerini bilemiyorum. Kısaca tarif ederseniz çok memnun kalırım.

Cevap: po, prg, usd, tou,

Arkadaşlar ben bu dosyaların hepsini diskete nasıl çekeceğimi tam olarak bilmiyorum Kısaca tarif edermiiniz. Yani mesela pon ve prg uzantılarını biliyorum ama diğerlerini bilemiyorum. Kısaca tarif ederseniz çok memnun kalırım.

hocam bu yazdıklarınız ketronun set dosyaları değilmi,yani setin içindeki dosyalar

evet onları diyorum ama o dosyaların hepsini teker teker yüklemeyi bilmiyorum Daha dorusu pek uraşmadım İhtiyacım olmadı yani Çok fazla deişiklik yapmıyorum.

evet onları diyorum ama o dosyaların hepsini teker teker yüklemeyi bilmiyorum Daha dorusu pek uraşmadım İhtiyacım olmadı yani Çok fazla deişiklik yapmıyorum.

hocam disketin içerisine tek tek yükleme (kopyalama) yapınız,sonra orga takınız tek tek load yapacaksınız

Yok hocam siz yanlış anladınız ben onları orga load etmeyi biliyorum ama mesela prg uzantısını yani programdaki sesleri diskete çekmeyi biliyorum ama bunların dışında usd tou falan bu gibi geri kalanları tam olarak bilmiyorum. Onu sormuştum ben. Hani bu konuda bilgi istemiştim yani.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri