pop 6-8 yazdım

tellisaz

Süper Üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900,bağlama
Ritim ilerletme çalışmalarım hızla devam ediyor.ekteki pop tarzı 6-8 lik ritim hakkında şurası şöyle olsaydı şeklinde yorum yapabilenlere ne mutlu:)

Ekli dosyalar

• 6_8ERDM.rar
    2.5 KB · Görünümler: 170
Cevap: pop 6-8 yazdım

ya kardeş bana bir yardımcı olsan bana 6/8 lazım erzurum oyun havaları içn bendeki hoş değil ama yamaha için bitlisin önünde bağlar bu tepe pullu tepe gibi

ben şimdi o dediğin ritmi yazıp koyacağım ayrıca erdem çok kötü olmuş akompanya sen yazma bana gönder bana akompanya yanlış yazılmış :) ama drumlar idare eder

aynısının düzgün olanını yazarsanız ben de hatalarımı görme şansına sahip olurum.Tabi mümkünse.teşekürler ilginiz için

Teşekür tamam ancak Benim yazdığım ritme yazdığınız eleştiri ile paylaştığınız ritimlerin bir alakası yok.ben herşeyi sıfırdan pop tarzı 6/8 yazdım,sizinkiler farklı şeyler

yok ben o arkadaş 6/8 istedi diye ona yazdım benim kotanın limiti doldu yükleme indirme yapamam da ben sana tarif edeyim sen yap nota olarak do mi sol do tuşlarında gezin en basiti dxpiano ile gitar ekle o dediğim notalara 4lü bas 7th olarak orkestrada akompanya atar gibi ayrıca akompanyayı doldur dx piyano clean gitar ve org sesleri kullanırsan mesela jazzorg gibi daha zengin olacak saygılarımla ben sana iyi deyip kestirmeden atmadım öğrenmen için çaba sarfediyorum seni küçük düşürmek istemedim bu durumda ben küçük düşeyim ama öğren bana destek ol ketron ritim yazan kaç kişi kaldı

Bu alana bir cevap yazın...