• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

prs s710 - s910

• Konbuyu başlatan best75
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görülen : 3K

best75

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaşlar bu konuda yeniyim.dış ülkeden 710 veya 910 getirtme durumum var.acaba bu orglarla türk müzikleri yapılabilirmi?yada bunlarada burada çip taktırma olanağı varmı? beni bu konuda bilgilendiriseniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkürler.

Cevap: prs s710 - s910

çip takılması mümkün değil malesef, alacaksan s910 almanı öneririm bende almayı düşünüyorum. yurt dışından kaça alacaksın? do re müzkte peşin 3600 liraya kadar veriyorlar ama 15 gün önce sipariş vermen gerekiyor, türk ritimlerini or700 ve a1000 den kullanabilirsin fakat bazı ritimleri adreslemen gerekebilir...

benim ABD den 1700 usd ye getirtme durumum var.burada rakamlar çok yüksek.türk ritimlerini or 700 ve a100 den kullanmak derken neyi kastettin tam anlamadım.bu aletteki ritimleri 910'a mı transfer ediyoruz.adresleme olayı nedir? or 700 ler ABD de 1300 usd ona zannedersem burda çip takılabilir.fakat 910 daki batı sesleri ve ritimleri or700 de nekadar var bilemiyorum.arada 400 usd varken daha yeni model getirtmek istiyorum.ama türk ritimleri olmaması da canımı sıkıyor.bilgilendirmeniz için teşekkürler.her türlü bilgiye açığım.

arkadaşım eğer türk müziği düşünüyorsan or700 al ve burada v2 çip taktır. ama batı müziği ve arada bir türk müziği yapıcam dersen s910 öneririm. s910 ve or 700 sound olarak çok farklı. s910 da kullanılar ritim formatı sff2 yani tyros3 ile aynı teknolojiye sahip ve s.art sesler olduğu için ritim ve sesler çok daha kaliteli, s910 da vocoder var, çaldığın ve söylediğin bir parçayı usb ye mp3 olarak kayıt etme şansın var. yani s910 son teknolojiyi kullanıyor ama or700 de çok kaliteli bir alet, iyi düşün ve ona göre karar ver.

türk ritimlerini ise standart arap kitleri ile yazılmış a1000 ve 0r700 ritimlerini usb ye transfer edip s910 da kullanabilirsin ama çipte kullanılan user davul kitle yazılmışsa o titimleri drum kitle uyuşmadığı için okumaz, demek istediğim bu...

bu arada eğer dediğin fiyattan bana s910 getirebilirsen hemen alırım dostum, hatta tyros 3 de olursa onada ok derim, param peşin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

twona77 dostum keşke fotoğraf makinası gibi cebime koyup 2 3 tane getirebilsem.ozaman neden olmasın.ama malum gümrük işte.başa bela.tyros 3 4500 usd.büyük cihazı gümrükten geçirmek çok kolay olmuyor.haziran ayı gibi gelekcek bir grup var.onlar aracılığı ile bir adet getirtmek istiyorum.ama hala karar veremrdim.dediğin gibi 910 daki ses kalite çok cazip.ama türk müziği yapmak ne kadar elverişli? biraz daha araştırıp öyle kara vericem.bu arada harici olarak getirtme durumum olursa hiç şüphe etmeden seninle irtibat kurarım. bilgilendirmelerin için tekrar teşekkürler.irtibatı kesmeyelim.

twona77 dostum keşke fotoğraf makinası gibi cebime koyup 2 3 tane getirebilsem.ozaman neden olmasın.ama malum gümrük işte.başa bela.tyros 3 4500 usd.büyük cihazı gümrükten geçirmek çok kolay olmuyor.haziran ayı gibi gelekcek bir grup var.onlar aracılığı ile bir adet getirtmek istiyorum.ama hala karar veremrdim.dediğin gibi 910 daki ses kalite çok cazip.ama türk müziği yapmak ne kadar elverişli? biraz daha araştırıp öyle kara vericem.bu arada harici olarak getirtme durumum olursa hiç şüphe etmeden seninle irtibat kurarım. bilgilendirmelerin için tekrar teşekkürler.irtibatı kesmeyelim.

tşk ederim dostum, umarım içine sinen bir klavye alırsın...

Aslında s910 tam yerli çip çalışması yapılabilecek bir alet, umarım bu işlerle uğraşan uzman arkadaşlar bu aleti dikkate alır. S910, a1000 standard arabic kit le yazılmış ritimleri algılıyor. Bence alınacak bir alet. Tyros 3 kullanıyorum, bu aletin teknolojik ve maddi olarak Tyros 3 e alternatif bir alet olduğunu düşünüyorum.