• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ritim temposu nasıl Kayıt edilir

mustafa_mithat

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
merhbalar size birkaç sorum olacaktı
ritimin temposunu nasıl kayıt edebilirim yani bir ritim 93 temposu ben onu 150 falan yapmak istiyorum tempo nasıl kayıt ediliyor
ritim ilk açıldığında değişik varsyasyonlardan veya intro ile açılıyor o nasıl ayarlanıyor
mp3kayıt almak içinmp3board mı gerekiyor
256 ram fiyatı ne kadar bilginizvarmı
şimdiden teşekkür eerim

Cevap: birkaç sorum varr

ritimin temposunu ayarlayın ve sağ üst tırnaktan write current style perf. tıklayarak sabit kalmasını saglayabilirsiniz..

istediginiz varyasyonu veya introyu veya fill hertürlü ayarlayabilirsinizz.. ve sabit kalması için yine aynı şekilde write current style perf. tıklayarak sabit kalmasını saglayabilirsiniz...

mp3kayıt için mp3 board almanız gerekmektedir aksi takdirde mp3 ile ilgili işleri yapamazsınız org üzerinde...

256mb ram ücreti ise 475 tldir...

umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Cevap: birkaç sorum varr

Ritmin temposu ile intro veya varyasyonlarını ritim nasıl ve hangi tempoda başlamasını istiyorsanız, istediğiniz ayara getirdikten sonra ekranda üst tırnağa tıkladıktan sonra "Write Current Style Perf." sekmesine tıkladığımızda yaptığımız ayarları kaydedebilirsiniz.
Ram fiyatı hakkında benim bir bilgim yok...