• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ritim Ve Akkorlar Eksik

aslanim

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Slm Arkadaslar,

ben 2 senedir Emo Usb Stick Kullaniorum ve memnunum ama Insan hep ayni Ritimleri calmaktan sIKIliyor ve yeni setler Yüklemek istiorum.
Yeni Set Yükledigimde Style Bölümden Ritimleri bana baya bozuk verior. Akorlar ve Drumlar cok eksik cikiyor. Yeni Setlerden sadece globali yüklersem bu sorun cözülürmü???

Tsk ederim

Cevap: Ritim Ve Akkorlar Eksik

kullandığın alet nedir ve hangi setleri yüklüyorsun ayrıntılı bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

kullandigim Alet Korg Pa 800 ve Emo Setdeki Kitler yeni yükledigim Stylelere Uymuyor ve ritimleri bozuk verior.Karaboncuk setdeki Styleleri yükledigimde mesele Emo Setdeki Kitler bu Sete Uymuyor ve style ler baya bozuk cikior. Simdi Karaboncukdaki tüm Kitleri yükliyim dicem ama Orgumda Yer Yok.

doğrumu anladım bilmiyorum ama Emo set ile karaboncuk setin kit uzantıları farklı ha diye ritim atamazsın bozuk veya eksik atar..beğendiğin bir ritimin kitlerini setten diğer sete kopyalarsın o şekilde olur...veya sorun bu değilse set bozuk olabilir...sorunun globalden çözüleceğinide pek zannetmiyorum kıolay gelsin

başka setten direk ritim atarsan emo kitleri haliyle uyuşmuyacaktır aldığın ritimin tek tek kanallarına bakacaksın hangi drums ve perc lerle yazıldığını not al komple bunları yüklemen gerek alete yoksa işin çok çok zor tek tek kick vuruşunu clapları snareleri uzun uğraşlarla editlemen gerekecektir oda orjinal tadı vermez kolay gelsin.

Iyide Yeni Setteki Stylelerin hangi Kit Ile Yazildigini nasil ögrenecem. Yeni Seti komple yükleyip ve ritimlerdeki kitleri biyere yazip, sonra emo usb sticki tekrar yükleyip, ondan sonra not aldigim kitleri yüklesem olur mu??? Daha Kolay Yolu Varsa Ögrenmek Isterim

Tsk ederim