• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ritimler birbirine uymuyor

aslanim

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
slm arkadaslar,

bi sorum olcak. Baska setten ritim yükledim ama user dk, user 1 ve user 2 deki kitler ve sesleri yüklemedim. Simdi ritmi caldirdigimda hem sesler hem ritimler berbat caliyor. Sanirim user dk, user 1 ve user 2 deki sesler yüklemedigim icin. Ama simdi nerden bilcem bu ritimdeki hangi kit veya sesler kullanildigini???

Tsklerr

Cevap: Ritimler birbirine uymuyor

Kardeş ilk önce ritim almak istediğin seti orga yükle ve almak istediğin ritimi aç track select bas ve drum kıt perc ve sampling sesleri bi kenara not al daha sonra kendi setini yükle ve usb den ritimi alacağın seti bul ve style bölümünden ritimi load yap user dk bölümündende drum ve percleri load yap user 1 ve user 2 bölümlerindende ses ve sampligleri load yap bu işlem bittikten sonra ritimi aç record tuşuna baş yeni style seç zaten o seçilidir.ok de ve menu tuşuna bas ekranın sağ üst kösesindeki seçeneği seç aklıma gelmedi şuan ismi açılan ekranda not aldığın drum kıtleri percleri yerlerine yerleştir sağ üst kösede çeltikle wriyt yap ve kaydet bu kadar exıt from yap ve çık biraz zahmetli,ama başka setten ritim almak için bunu yapmak şart.yardımcı olabildiysem ne mutlu daha iyi bilen arkadaşlarda vardır yardımcı olcak

anladim baya zor ismis bunu görebilmek icin bi program yok mu acaba

tmm bu cok iyi olduu tsk ederimmm