Roland Connect 2013 / Yeni Ürünler !!!

Roland Türkiye

vip
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland
Değerli Roland Severler;

Roland Connect sayfasında 2013 yılı yeni ürünlerin ilk gösterimi başlamıştır.
Aşağıdaki linkten Roland Connect sayfasına ulaşarak, sayfanın sağ üst köşesinden Language bölümünden Türkçe seçeneğini seçerek tüm ürünleri Türkçe içerikle inceleyebilirsiniz.
Roland CONNECT 2013

Saygılarımızla ;
Roland Türkiye

Cevap: Roland Connect 2013 / Yeni Ürünler !!!

Teşekkür ederim.

beklediğim arranger klavye yok ama sağlık olsun napalım.yeni ve farklı ürünler hayırlı olsun

her zamanki numaralar sukutu hayal

bencede neyin tanıtımını yapmışlarki

roland yeterince aranger klavyesinin olduğunu düşünüyor herhalde g-70 g-8 bk-5... en az daha bir yıl bk-5 le idare edecekler

gw8 bek5 ile zaman harcayacaklarına e 80 ne biraz uğraşsalar ne güzel olur anında roland derim o zaman ne korg ne yamaha

e-80 hakkında neler biliyorsun... ben bu aleti ne gördüm ne de dinledim zannedersem 5000tl nin üzerinde bir fiyatı var... 2 senedir hep ses sistemlerine yatırım yaptım orgları ikinci plana attım artık böyle iyi klavyeler kullanmanın zamanı geldi (ses sistemi kötüyse t4 3x audya 5 in hiçbir önemi yok) umaraım seneye işler iyi giderde böyle şahane bir org alır kullanırım :D

kullanırsın inşallah kovboy hocam ses sisteminde bizde sorun yok ama Roland işte yanlış yapıyor :)

yine de çok pahalılar yahu bir araba parası... iş için değide zevk için almak lazım yoksa işe geldimi a 1000 bile götürüyor yani :D