roland e500 ile kısa bikaç soru???

orgcu_0060

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA3X KULLANIYORUM
1- roland e500 hangi orgların ses we ritimlerin okur?
2-E500 de ritim nasıl yazılır?
3-E500 toplam kaç ritim we ses alır?
4-E500de çalarken midi kaydedilebilirmi nasıl?
şimdiden çok saolun....:confused:

Cevap: roland e500 ile kısa bikaç soru???

e50 oryantal ritimlerini okur

e500 oryantal ustunde ritim yazilmaz

programla yazilir

roland-ritim-convert-programi tanitimi

Prelude için, GW-8, Atelier AT-75 .. 900,
E-80/60/50, G-70 EXR-Serisi, E ², GW-7,
VA-7 / 5, G-1000 / EM-2000, G-800 / RA-800, E-96 / 86 / 66, RA-95,
E-500 / 300, KR-770/570/370

Style Works XT Roland ile size Roland klavye aleti (diğerleri Roland cihazlar için) PC, stil düzenleme ve titelbezogene Stilleri gelen midi dosyalarını oluşturmak tüm popüler stilleri dönüştürebilirsiniz.

Dönüştürülmüş stilleri her enstrüman gereksinimlerine uygun depolama ortamı (USB, Zip-Drive disket) ve başka bir kullanıcının tarzı olarak araç içinde güvenli olarak kullanılabilecek uygun olabilir.

Tabii ki de orijinal Roland-stilleri davet edebilir ve Style Editor ile çalışıyoruz.

asagidaki linki tiklayiniz

http://www.trakyamuzik.net/roland/6501-roland-ritim-convert-programi-tanitimi.html

saolun ama diğer sorular....

ustat cevap yazdim programin ustundeki yazilar senin icin yazildi

ama sen ne yaptin ritimleri sesleri yolladim

hani bir aciklama yok e 500 or islerine sen bakacaksin

ritim ses midi nasil yuklenir senden ogrenecegiz kolay gelsin aciklaalaini bekleriz.

roland e500 disketten şarkı çalmak: 1-disket yerleştrin 2-SONG butonuna basın.song select (şarkı seçımı) menüsü ekrana gelir. 3-istenen şarkının yanındaki butona basın.şarkıyı seçin. ( şarkılar bir ekrana sığmadıysa PAGE>> basıp istenen sayfalara bakın 4- play> ekrandaki yazının yanında tuşa veya PLAY butona klavyedeki basıp şarkıyı dinleyin.

roland e500 ritm yüklemek : 1- ritm disketi sürücüye tak 2- DISK USER butonuna bas. 3-ekranda seçeceğin ritmin yanındaki butona bas.seçilen ritm parlak görünür. 4-tekrar DISK USER tuşuna bas ve ritm yüklendir.cihaz kapatılınca yüklenen ritmler.silinir.her seferinde yüklemek gerekir. Birde ritm disketi takılıyken cihaz açılırsa kolay otomatik yükleme işlemine başlanır.hepsi bu .kolay gelsin.

roland e 500 de şarkı kaydedip bunu diskete atabilirsiniz.şarkıya numara ve isim verebilirsin.bunu ilerde açıklayacağım.kullanma kılavuzu çevirim ilerledikçe yazacağım.sonra bunu komple yüklemek istiyorum.roland e500 elime üç gün sonra geçince (kargoda ) bol bol midiler yüklemek isterim.bu arada ankaradan aldım.fiyat kargo dahil 250 tl .selamlar.

Roland e500 or de olan ritm üzerinde değişiklik yaparak ritm yazılabiliyor.örneğin vahde üzerinde 4 çeşit track üzerine yeniden yazarak ritm yazılabiliyor.bunları kullanma klavuzunu yuklayınce açıklayacağım inşallah.