roland e500'e türk sesi yardım

orgcu_0060

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA3X KULLANIYORUM
arkadşlar bu roland e500'e türk sesi yardım edin.türk sesleri nasıl eklenir, yüklenir...bi yardım ederseniz....

Cevap: roland e500'e türk sesi yardım

roland e500 seti indirin içinde user sesler var

aletini roland e500 mü e500 oryantelmi

kardeş orgun arkasında roland e500or yazıo ama...nasıl anlıcamki? bide hani güzell kardeşim demişsin yaa roland e500 seti indirin içinde user sesler var
onu eklermisn nerden indircem yhaa sanada çok zahmet verdim ama daha yeniim biraz yardımcı olun lütfen :D

roland bölümünde e500 set var onu indirin diskete atın disketten yükleye bilirsiniz

hocam dolu set indirdim ama hiçbirinde ses falan yoktu.siz o setin bulunduğu siteyi buraya kopyalasaınz....

1 hafta önce roland e500 or aldım.ses vi rtim konusunda çok sıkıntım var.cihazı tam olarak çözemedim.dışarıdan disketle ses yüklemesi yapılıyormu bu cihaza yada disketten ses mi okutuyoruz.midi çalıyormu.roland ın hangi orglarıyla uyum sağlıyor disketlerde.bu konuda detaylı bilgi verebilirmisiniz.

serkan kardeş bnde bu tür sorunlarla uğraşıordum ama herşeyi çok şükür hallettim elimde yaklaık 10.000 midi, 100lerce ritim war.ses diskette oluyor sen onu bir kez yüklüorsun oluyor.ses deil aslında warolan sesleri birlerştirme.
özelden msaj atarsan yada faceden piyanist_mcali@hotmail.com
êklersen buralara fazla giremiorum.elimden geleni yaparım kardeşim