Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: ROLAND EA 7 sample oluşturmaÖmründe hiç Yamaha arranger kullanmamış arkadaşlara A3000 tavsiye etmem. Tonları ne kadar yumuşak olursa olsun Yamaha arranger'ler de ciddi anlamda ritim yazmayla ilgili kronik bir sorun var. Yani rahat rahat ritim yazılamıyor. Yamaha'ların arrangerlerinde ritim yazarken yıllardır süre gelen senkron algılama problemi var. Çok zor yazılıyor. Yamaha'ya ilk defa geçenler alışamıcaktır. Oysa Roland'da ritim yazarken "quantize input seçici " özelliği sayesinde hiç senkron problemi olmuyor. Çok rahat ritim yazıldığından acele etmeyip E-A7'yi bi bekleyin derim.
Cevap: ROLAND EA 7 sample oluşturma
Ömründe hiç Yamaha arranger kullanmamış arkadaşlara A3000 tavsiye etmem. Tonları ne kadar yumuşak olursa olsun Yamaha arranger'ler de ciddi anlamda ritim yazmayla ilgili kronik bir sorun var. Yani rahat rahat ritim yazılamıyor. Yamaha'ların arrangerlerinde ritim yazarken yıllardır süre gelen senkron algılama problemi var. Çok zor yazılıyor. Yamaha'ya ilk defa geçenler alışamıcaktır. Oysa Roland'da ritim yazarken "quantize input seçici " özelliği sayesinde hiç senkron problemi olmuyor. Çok rahat ritim yazıldığından acele etmeyip E-A7'yi bi bekleyin derim.