Roland em 55 or ritim yüklenir mi?

kartal_123

Sercan Güney
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA4X - YAMAHA A5000
Arkadaşlar roland em 55 or a ritim yüklenir mi? Eğer yükleniyorsa almayı düşünüyorum da :d

Cevap: Roland em 55 or ritim yüklenir mi?

Arkadaşlar roland em 55 or a ritim yüklenir mi? Eğer yükleniyorsa almayı düşünüyorum da :d

hocam o kadar konu açtınızki ne kadar org varsa hepsi adına ayrı ayrı konu açtınız :),konular hep aynı,ya kıyaslama yada almayı düşünüyorum tarzında,çok kararsız takılmayın :)

kaç tane org almayı düşünüyosunuz veya tarzınızı söyleyin,nasıl bişey istiyosunuz evdemi,düğün salonundamı,konserdemi nerede kullanacaksınız,ne kadar paranız var,bunları belirterek tek bir konu açarsanız arkadaşlar size daha güzel yardımcı olacaklardır,

hocam o kadar konu açtınızki ne kadar org varsa hepsi adına ayrı ayrı konu açtınız :),konular hep aynı,ya kıyaslama yada almayı düşünüyorum tarzında,çok kararsız takılmayın :)

kaç tane org almayı düşünüyosunuz veya tarzınızı söyleyin,nasıl bişey istiyosunuz evdemi,düğün salonundamı,konserdemi nerede kullanacaksınız,ne kadar paranız var,bunları belirterek tek bir konu açarsanız arkadaşlar size daha güzel yardımcı olacaklardır,

doğru hocam sizde haklısınız :D ben şimdilik ev tarzı diorum ama ilerde gerektiği zamanda bir düğünü idare edebilelim diyorum kafam da zaten 3 org var yamaha a 300 tr v2 exr 40 ve em 55 or o yüzden hocam siz hangisini önerirsiniz? saygılar...
birde hocam konu silebiliyor muyuz?

içlerinde en güzeli yamaha a 300 tr,bana kalırsa pa 55 tr al,pa 55 ten aşağısını alma,en azından sağlam elektro sağlam türk samplerler açısından pa 55 dedim,

hocam pa 55 tr nasıl alıyım benim bütçe 500-700 arası ...

o zaman a 300 tr al,başka org bakma emsallerine göre en iyisi a 300 tr ,en azından türk sesleri var ritimleri var,

a300tr V2 al, o fiyat aralığında alabileceğinin en iyisi.

tmm kardeşim bende öyle düşünüyodum :)