• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

roland g600 üzerindeki ritimler

cappello

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
arkadaşlar,roland g600 üzerindeki,orjinal ritimleri (samba,çaça,jota,bolero)gibi ritimleri nasıl bulabilirim,ve bu ritimlri gw8 ze yükleyebilirmiyim.yardımcı olursanız saygılarımı sunarım.

Cevap: roland g600 üzerindeki ritimler

Hocam hatırladığım kadarıyla , kendi ritmini user yükleyebiliyor , oradan da zaten diskete Save edilebiliyordu. ( g600)

Fakat bu ritmi GW8 okurmu , kullanıcı arkadaşlar daha iyi bilecekler.

google a "roland g600 rom styles" yaz bulursun..

Hocam g600 kullanan birinden rica et siteye paylaşsın orjinal ritimlerini bendede g600 var ama benimki arızalandı yani disket sürücüsü sorunlu yoksa senin için paylaşırdım orjinal ritimlerini biriniden rica et dediğim gibi sonra o ritimleri gw8 e göre convert et (style works xt 3,76 ) bu proğramı bul vardır nette bu sitedede olabilir hadi kolay gelsin...

arkadaşlar,roland g600 üzerindeki,orjinal ritimleri (samba,çaça,jota,bolero)gibi ritimleri nasıl bulabilirim,ve bu ritimlri gw8 ze yükleyebilirmiyim.yardımcı olursanız saygılarımı sunarım.

Roland gw-8 üzerinde bütün roland serilerinin davul kitleri mevcuttur ve dolayısıyla şimdiye kadar yapılan bütün roland ritimlerini direkt okur sadece farklı serilerden ritim yüklediğinde part view e 2 kere basıp style make up bölümüne gireceksin ordan ,yüklediğin ritim geçmiş serilerde hangi kitte yazılmış ise onu seçeceksin o kadar. Mesela atıyorum g-600 de rumba ritmi gm2 jazz kitte yazılı ise gw8 e yükleyince kitini gm2 jazz yapacaksın. sonra write+style+enter yaptinmi tamamdir. G-600 deki rom ritimleri diskete kaydetmeyi hiç denemedim (ihtiyaç duymadım) o yüzden kaydediliyormuydu hatırlayamıyorum...sorun olursa yaz..

Moderatör tarafında düzenlendi:

tüm ilgilenen arkadaşlarımı,sevgiyle selamlarım,sağolun.,onun için herzaman derim müzisyenden zarar gelmez.....