Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam g600 kullanan birinden rica et siteye paylaşsın orjinal ritimlerini bendede g600 var ama benimki arızalandı yani disket sürücüsü sorunlu yoksa senin için paylaşırdım orjinal ritimlerini biriniden rica et dediğim gibi sonra o ritimleri gw8 e göre convert et (style works xt 3,76 ) bu proğramı bul vardır nette bu sitedede olabilir hadi kolay gelsin...
Roland gw-8 üzerinde bütün roland serilerinin davul kitleri mevcuttur ve dolayısıyla şimdiye kadar yapılan bütün roland ritimlerini direkt okur sadece farklı serilerden ritim yüklediğinde part view e 2 kere basıp style make up bölümüne gireceksin ordan ,yüklediğin ritim geçmiş serilerde hangi kitte yazılmış ise onu seçeceksin o kadar. Mesela atıyorum g-600 de rumba ritmi gm2 jazz kitte yazılı ise gw8 e yükleyince kitini gm2 jazz yapacaksın. sonra write+style+enter yaptinmi tamamdir. G-600 deki rom ritimleri diskete kaydetmeyi hiç denemedim (ihtiyaç duymadım) o yüzden kaydediliyormuydu hatırlayamıyorum...sorun olursa yaz..