Roland G70-E80 (62,2MBFinal.set)

• Konbuyu başlatan Mürhen
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 6K

Mürhen

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland EA7,Roland G-600
500 Türk ve batı ritmi,380 Türk batı Midi,390 User program VS.....
G70 kullananlar setin nasıl yükleneceğini biliyordur.Usb host kablosu ve bilgisayar yardımı ile.kolay gelsin.bilmiyenler için ayrıntılı olarak anlatabilirim farklı yöntemler var çünkü.biraz karışık.Sette emeği geçen Nonlooz nickli üyemiz Mahmut beye'de teşekkür ederim. kolay gelsin.

4shared.com - online file sharing and storage - download Roland G-70 Final.SET.rar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Roland G70-E80 (62,2MBFinal.set)

Sette G70 V3.SYS Update dosyası.orgun orjinal rom ritimleri ve demoları bulunuyor.bunuda belirtmek istedim.

paylasim icin tesekkurler.

Arkadaşlar Ben Kayserili Mahmut Mürhen Kardeşimizin Ellerine sağlık Ayrıca Adımı kullandığı için Teşekkürlerimi borç bilirim.Bu setin Performas ve diğer Bütün sesler ve bazı ritimler bana aittir.Ayrıca setin içindeki Ritimleri Yazan Büyük abim H.BAYKAL YILMAZ 'a ve değerli aranjör UĞUR MENGE'ye Katkılarından dolayı Sonsuz Sevgi ve SAYGILARIMLA Mahmut Fatih...

Not: Bu setle kısa bi kayıt yaptık YAYLI ve Synth Elekto ile izlemek isteyen arkadaş Bu Linkten İzleyebilirler...
Link1:YouTube - Roland G-70 YAYLI VE SYNTH ELEKTRO DENERKEN.....
Link2:İzlesene.com | Video - Roland G-70 ARAP YAYLI VE SYNTH ELEKTRO::

Moderatör tarafında düzenlendi:

site bozuk helppppp

bu final seti başka bir paylaşım sitesiyle vermek mümkün mü acaba.4 shared yasaklı.

tşkr ler işalla.işe yaryo her zaman roland nevale.....heeeeeeeeeeeee bu arada hala ege deyim.

Değerli üstadlarım.Seti verdiğiniz için teşekkürler.Bu alete Roland Firması ne zaman Türk Sample sesleri yapmayı düşünüyor acaba? 192 Wave ROM okuyan bi alete, Türkiye'de EXP Boarda Türk Sample yapılmaması durumuda gerçekten üzücü bi durum.Madem yapmayacaksınız Boş EXP Boardlara Samplenin atılması için gerekli MAP ve Ses Kartını Müzik Mağazalarına gönderilmesini rica ediyorum.İtalyan yetkililerle bu alışveriş yapılmalı ve Roland G-70 Model bu üstün aletin Türk ve Arap Musikisinin en güzel Enstürman Sampleleriyle Sahnelerimizde görmek istiyoruz.Herkese kolay gelsin.Aranger Mısırlı Yavuz.

kolay gelsın ben yukleme yapamadım farklı yontem dedıgınız nedır yardımcı olabılırmısınız