- Enst.
- Roland GW-8
abicim düğün seti yapmanı istiyorum senden 2-4 kaşıklı misket tipi 9-8 davul şovlu izmir tipi bi nevi pa800 ayarında davullu yine güzel sağlam çiftetelli ama g600 tipi olmasın lütfen işte abicim siz bilirsiniz düğün setini bir el atın bu isteğime sizi seviyorum başarılar....
abicim işime yarayan birtek misket olacak diğerleri nerde roman falan diğerlerinide paylaşırsan daha iyi olur ben bekliyecem tüm seti tam bitirin sonra paylaşın demosunu paylaştığın ritimlerle alakası yok dediğim gibi birtek misket işime yarar ama senden editlediğin tüm ritimleri istiyorum inanıyorum ki tamamladıktan sonra paylaşacaksınız bu acele ettiğim için olduğunu biliyorum teşekürler ritimler yinede güzel sizden tüm editlediğin ritimleri bekliyorum saygılar...
kadir bilşe soracam bu ritimler exr46 canvert ettirsek uyumlu olurmu okurmuözellikle bydjmehdi kardeşimizin isteğine göre ayarladığım ritimler.ritimlerin bir iki tanesi bana ait, gerisi ise sağdan soldan bulduğum ritimler. Güle güle kullanın.