Roland GW-8 cilerin dikkatine...

İyiki Doğdunuz :)

Cevap: Roland GW-8 cilerin dikkatine...

videolar genelde latin versiyona ait , ne olursa olsun GW-8 ;)

Koskoca rolandın tek GW8 modeli ayakta.....

gerçekten harika sesler var.1450 tl lik hangi alette o piyonalar var??

piyanolar guzelde arkadaslar türk seslerde ve ritimlerde iş yok rolandımn calısması lazım bıraz daha nerde o eski reoland ahhhhh ahhhhhh e70 lerle düğün yapardık ve 10 numara sesler vardı alette rolan d cok geri kaldı benım gorusum ....

Latin serisi 64 mb lık word bankasını ilave batı sesleriyle doldurmuş. e modelinde olmayan bayağı ses var. mesela vibrasyonlu flüt, latin trompet.....

Latin serisi 64 mb lık word bankasını ilave batı sesleriyle doldurmuş. e modelinde olmayan bayağı ses var. mesela vibrasyonlu flüt, latin trompet.....

evet, zaten latin serisi, avrupa ve asya serisi var.ben youtube.comda takip ediyorum bu gw-8'i latin serisinde güzel flüt sesleri var,keşke avrupa serisinde de olsaydı birkaç tane ses.

Mey sesini yakalayabilir miyiz acaba bir şekilde ?? Vibration sax kullanarak ve effectlerden yararlanarak falan ?? Yoksa uğraşmaya değmez mi ?

aynen flüt sesleri benimde dikkatimi çekti e versiyonunda ben istediğim flütleri duyamadım ne yazık ki...

Mey sesini yakalayabilir miyiz acaba bir şekilde ?? Vibration sax kullanarak ve effectlerden yararlanarak falan ?? Yoksa uğraşmaya değmez mi ?

saksafonlardan mey yapabiliriz, release,decay gibi özelliklerle oynayıp meye benzeyen ses çıkartmak mümkün, ben de bunun üzerinde çalışıyorum ; bitirince burada yayınlarım kodlarını,efektlerini.