active 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Ocak 2010 Mesajlar 107 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum BURSA Enst. ROLAND GW-8 / Casio Cz-101 13 Ağu 2010 #1 Orgda dem vermek istiyorum ama beceremedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımı bekliyorum....
Orgda dem vermek istiyorum ama beceremedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımı bekliyorum....
keşanlı mustafa Allah rahmet eylesin 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Mar 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 25 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Yamaha Genos 13 Ağu 2010 #2 Cevap: Roland Gw-8 de DEM ayarı nasıl yapılır? active' Alıntı: Orgda dem vermek istiyorum ama beceremedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımı bekliyorum.... Genişletmek için tıkla ... GW8 snty olarak yapıldığından realt time orglara özgü dem olayı yok sanıyorum.
Cevap: Roland Gw-8 de DEM ayarı nasıl yapılır? active' Alıntı: Orgda dem vermek istiyorum ama beceremedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımı bekliyorum.... Genişletmek için tıkla ... GW8 snty olarak yapıldığından realt time orglara özgü dem olayı yok sanıyorum.
active 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Ocak 2010 Mesajlar 107 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Konum BURSA Enst. ROLAND GW-8 / Casio Cz-101 13 Ağu 2010 #3 Cevap: Roland Gw-8 de DEM ayarı nasıl yapılır? bende öyle düşünmüştüm ama Ritimboxtan dolayı olma ihtimali var gibi geldi banada....
Cevap: Roland Gw-8 de DEM ayarı nasıl yapılır? bende öyle düşünmüştüm ama Ritimboxtan dolayı olma ihtimali var gibi geldi banada....
Z zafergw8 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 25 Eki 2010 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Enst. roland gw8 24 Ocak 2011 #4 Cevap: Roland Gw-8 de DEM ayarı nasıl yapılır? valla bende araştırdım ama yok cihaz için büyük kayıp
M myolive 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 7 Mar 2010 Mesajlar 123 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Konum Samsun Enst. Roland gw8 27 Ocak 2011 #5 Cevap: Roland Gw-8 de DEM ayarı nasıl yapılır? sistem ayrlarında lower hold diye bir seçenek var ama ne işe yarıyor bilemiyorum.
Cevap: Roland Gw-8 de DEM ayarı nasıl yapılır? sistem ayrlarında lower hold diye bir seçenek var ama ne işe yarıyor bilemiyorum.
S solton ms5 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 23 Nis 2012 Mesajlar 40 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Enst. Yok 25 Nis 2016 #6 Cevap: Roland Gw-8 de DEM ayarı nasıl yapılır? keşanlı mustafa abi prelude de dem varmı mı acaba