roland gw-8'de flaş disk okutmak için flaş diskimizin en fazla 2GB mı olması gerekir?

kadirbey1985

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland GW-8
bende 4GB flaş disk var,usb sürücüsüne takınca içindeki şarkılar gözükmüyor, ama STYLE dosyalarını orgun hafızasına atabiliyor. flaş diski GW-8 formatlattığım halde mp3 okumuyor, bunu nasıl çözebiliriz? yoksa 4GB hafızalı bir flaş disk büyük mü geliyor?

Cevap: roland gw-8'de flaş disk okutmak için flaş diskimizin en fazla 2GB mı olması g

Nedenini bilmiyorum ama bazı disk markaları ya hiç birşey göstermiyor ya da bazı şeyleri gösteriyor ama en mantıklısı 2 gb olanlar toshiba ve kingston gw 8e çok iyi geldi mesela.2 gba çok şey sığabiliyor.Biz zaten orga film dosyası atmıyoruz.2 gbı hızlı okuyor hemde.Bu arada mp3lerin ismini değiştirerek tak orga türkçe karakter kullanma.

Cevap: roland gw-8'de flaş disk okutmak için flaş diskimizin en fazla 2GB mı olması g

bencede 2gb daha uygun olur açılışta yarım saat beklersin 4gb flash disk takınca...ben sorunsuz kullanıyorum 2 gb...

8 Gb sorunsuz çalışıyor

Belki OR700 deki mantık onda da vardır. Örneğin, OR700 de hiç klasör yaratmadan direkt dosya olarak yüklerseniz, diskiniz kaç GB olursa olsun, sadece 150 civarında dosya yükleyebiliyorsunuz. Yani mantığı, her klasöre yaklaşık 150 dosya. Böylece 10 klasörünüz varsa, 1500 dosya yükleyebilirsiniz. Diğeri, klasör isimlerinde Türkçe karakter kullanmamak. Bir diğer özellik de, hangi bölümü açarsanız, o bölüme ait dosyaları görebilirsiniz. Örneğin ritm dosyalarını görmek isterseniz, ritm bölümünden girip flaşı seçmeniz gerekir. Belki yardımcı olur.

bu arada mp3 dosyalarını ana dizine atman gerekmekte ozaman dosyaları görecektir...klasör içinde olmasınlar direk flash belleğe at

bende 16gb toshiba vardı. o bile çalışıyordu.

arkadaşlar önerileriniz için sağolun, bende 4GB kingston flaş bellek var,rahat rahat okutuyorum şarkıları, evet en önemlisi türkçe karakterler kullanmamak,yoksa şarkıyı açmıyor, ayrıca roland gw-8 CD içindeki playlist oluşturma programını kullanmadan da olmuyor,benim yaptığım hata buydu,bu konuda sorun çeken arkadaşlar benim hatamı yapmayıp ilk iş CD içindeki playlist programını yükleyip flaş diske o program vasıtasıyla şarkı yüklesinler...