Roland Gw8 Ritim

Mürhen

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland EA7,Roland G-600
Roland GW8-Prelude ritimleri basligi altinda yayinladigim RomanPopSX Ritminde bazi hatalar oldugunu farkettim ve Quantize'ini yaptim.bir ritmim daha var dosyada.Bu arada ritim yazma islemi,Menu 6.sayfaya ulasmak yerine Dbeam Controllerin yanindaki Style dugmesine basili tuttugumuzda direk karsimiza cikiyor.Bu cihazda her tusta degisik ozellikler gizli.

Ekli dosyalar

• Style.rar
    14.3 KB · Görünümler: 457
Cevap: Roland Gw8 Ritim

Değerli Roland GW-8 kullanıcıları benim size bir sorum olacak izninizle:Şimdi yakında ben bu cihazı almayı düşünüyorum ve ben bu cihazın mp3 okuyabildiğin siz değerli üyelerden çoğu kez işittim.Ben FL studio programında tasarladığım ritimleri .mp3 uzantılı dosya olarak kaydetsem,sonrada bu ritmi Roland GW-8 cihazında okutabilir miyim,yani ritim olarak kullanabilir miyim(usb)?
Vereceğiniz cevaplar için hepinize sonsuz teşekkürler!

Moderatör tarafında düzenlendi:

roland gw-8'de ritim okutmak için STL uzantılı bir formatta olması lazım, fl. studio programıyla ritim yazıp burada paylaşanlar var, olmasa fl. studio ile ritim yazıp orguda kullanabilirsin.

Değerli Roland GW-8 kullanıcıları benim size bir sorum olacak izninizle:Şimdi yakında ben bu cihazı almayı düşünüyorum ve ben bu cihazın mp3 okuyabildiğin siz değerli üyelerden çoğu kez işittim.Ben FL studio programında tasarladığım ritimleri .mp3 uzantılı dosya olarak kaydetsem,sonrada bu ritmi Roland GW-8 cihazında okutabilir miyim,yani ritim olarak kullanabilir miyim(usb)?
Vereceğiniz cevaplar için hepinize sonsuz teşekkürler!

atak falan basamazsın akor basamazsın uzerine anca calarsın ama forumdaki arkadaslar FL studio da ritim yazıp gw8e göre ayarlıyor benim bildim.

teşekkürler mürhen.

Şimdi bir arkadaş;okutursun ama akor basılmaz düz çalar diyor;diğeri bir arkadaş da;".STL" uzantılı olması gerekiyor diyor.Ama ortak düşünceleri ise:FL Studio'da yazılan ritimleri ".STL"ye çevirmektir diyor.Peki ben ne yapmalıyım?Diyelim ki ben,FL Studio'da bir halay ritmi yazdım bunu GW-8'e nasıl uygun bir hale getirebilirim biraz detaylı açıklayabilir misiniz arkadaşlar?Bu ara da 9-10 ay Roland E-86 kullanmışlığım vardır :D ama FL Studio ritim ve ses yapabiliyorum o yüzden sormuştum tekrar teşekkür ederim.

Şimdi bir arkadaş;okutursun ama akor basılmaz düz çalar diyor;diğeri bir arkadaş da;".STL" uzantılı olması gerekiyor diyor.Ama ortak düşünceleri ise:FL Studio'da yazılan ritimleri ".STL"ye çevirmektir diyor.Peki ben ne yapmalıyım?Diyelim ki ben,FL Studio'da bir halay ritmi yazdım bunu GW-8'e nasıl uygun bir hale getirebilirim biraz detaylı açıklayabilir misiniz arkadaşlar?Bu ara da 9-10 ay Roland E-86 kullanmışlığım vardır :D ama FL Studio ritim ve ses yapabiliyorum o yüzden sormuştum tekrar teşekkür ederim.

1- Fl studioda yaptığınız ritmin mp3 audi kaydını GW8 de çaldırırsın.Üzerine GW8 in 128 farklı performans sesiyle solo çalarsın. Akompanye ve bas sesi çıkmaz.
2- GW8 in sf2 kitlerini bu konuda uzman katip20 den alarak FL studioda kullanır yeni ritimlerini GW8 in davul haritasına uygun yazarsın. Bunları FL den midi export yaparak EMC style works programıyla style haline getirirsin.

Ezcümleden , Katip 20 arkadaşımız elinde GW8 olmamasına rağmen FL studiodan GW8 e ritim yazıyor... Anlamadığın konu olursa genel veya özel yazabilirsiniz... kolay gelsin...

Gerçekten çok teşekkür ederim "keşanlı mustafa".

hiç bilenle bilmeyen bir olurmu?bilgi ve emeğe sonsuz saygı.bende bir şey öğrenmek istiyorum roland gw8 deD BEAM var sol üst köşede 3tane tuş var solo synth-assıng-able1 ve 2 ben orgu ilk aldığımda ordan çok güzel sesler çıkıyordu.sonra farkında olmadan belkide ben o sesleri değiştirdim. buradaki sesleri nasıl kullanabilirim mesela ASSING-ABLE2
elinizi üzerine tutarsanız feydaut yapıyor müzik ve ritim yavaş yavaş susuyor.lütfen yardım