roland ın 800tl lik orgu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: roland ın 8000tl lik orgu

bence yalnış yazmıştır.800 lira demek istedi herhalde:)

bencede öyle görünüyor hani 8500 tl ye sıfır tyros4 fiyatları nasıl oluyor dedim 0 fazla atmış sanırım g600 8000tl imkansız

Yanlış yazmış evet. Aradım dayanamadım :D

roland türkiyede düğün aleti olarak iş yapmıyo artık çünkü gerçek elektro bağlama ve zurna sesleri yok roland da ama bazı arkadaşlar ellerindeki roland g600e 800 tl roland g800e 1100tl roland g1000e 2000 tl istiyor çıldırmış olmalılar yada çok keriz var türkiyede

hahahahaaaaaaay :D

bizim enginde gerçekten temiz aletler var ...adana da alıcı varsa tavsiye ederim.

roland türkiyede düğün aleti olarak iş yapmıyo artık çünkü gerçek elektro bağlama ve zurna sesleri yok roland da ama bazı arkadaşlar ellerindeki roland g600e 800 tl roland g800e 1100tl roland g1000e 2000 tl istiyor çıldırmış olmalılar yada çok keriz var türkiyede
Hocam iyide org piyasası sadece düğüncülerden mi oluşuyor?Barlarda,kültür merkezlerinde v.b. yerlerde çalanlar var bu bağlamda orgta zurna bağlama sesi yok diye kelepir mi verilecek orglar?..Roland g-1000 dediğiniz orgun üzerindeki strings,piyano ve bazı seslerine bugünün teknolojisiyle hala ulaşılamadı..Saygılar...

aynen bende katılıyorum alt yapı için ideal klavye rolandlar batı müziğinde 1numara

bencede :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...