Roland Ritim Convert Programi Tanitimi

Prelude için, GW-8, Atelier AT-75 .. 900,
E-80/60/50, G-70 EXR-Serisi, E ², GW-7,
VA-7 / 5, G-1000 / EM-2000, G-800 / RA-800, E-96 / 86 / 66, RA-95,
E-500 / 300, KR-770/570/370
Style Works XT Roland ile size Roland klavye aleti (diğerleri Roland cihazlar için) PC, stil düzenleme ve titelbezogene Stilleri gelen midi dosyalarını oluşturmak tüm popüler stilleri dönüştürebilirsiniz.
Dönüştürülmüş stilleri her enstrüman gereksinimlerine uygun depolama ortamı (USB, Zip-Drive disket) ve başka bir kullanıcının tarzı olarak araç içinde güvenli olarak kullanılabilecek uygun olabilir.
Tabii ki de orijinal Roland-stilleri davet edebilir ve Style Editor ile çalışıyoruz.
asagidaki linki tiklayiniz
Style Works XT Roland - EMC Online Shop
Ayrıntılı bir açıklama bulabilirsiniz resimlerle burada
EMC Style Works XT - Programmbeschreibung
not. programla benim alakam yoktur.demo veya krak kullanirsaniz windowunuza girer.kilitler.
silmeniz zor olur. benim bildigim bu.orjinalini tavsiye ederim.

Prelude için, GW-8, Atelier AT-75 .. 900,
E-80/60/50, G-70 EXR-Serisi, E ², GW-7,
VA-7 / 5, G-1000 / EM-2000, G-800 / RA-800, E-96 / 86 / 66, RA-95,
E-500 / 300, KR-770/570/370
Style Works XT Roland ile size Roland klavye aleti (diğerleri Roland cihazlar için) PC, stil düzenleme ve titelbezogene Stilleri gelen midi dosyalarını oluşturmak tüm popüler stilleri dönüştürebilirsiniz.
Dönüştürülmüş stilleri her enstrüman gereksinimlerine uygun depolama ortamı (USB, Zip-Drive disket) ve başka bir kullanıcının tarzı olarak araç içinde güvenli olarak kullanılabilecek uygun olabilir.
Tabii ki de orijinal Roland-stilleri davet edebilir ve Style Editor ile çalışıyoruz.
asagidaki linki tiklayiniz
Style Works XT Roland - EMC Online Shop
Ayrıntılı bir açıklama bulabilirsiniz resimlerle burada
EMC Style Works XT - Programmbeschreibung
not. programla benim alakam yoktur.demo veya krak kullanirsaniz windowunuza girer.kilitler.
silmeniz zor olur. benim bildigim bu.orjinalini tavsiye ederim.
Moderatör tarafında düzenlendi: