• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

s650 edi zurna ve elektro bağlama paketi

serdalmintas

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
evet arkadaşlar elinde olan s650 olanlar için güzel bi set edi zurna ve birçok sample ses var alet bende olmadığı için deneyemedim ama siz artık dener yorumları yazarsınız bu arada bu paketi kullanan kişilerden paylaşma talebinde bulunduk ama kimse yanaşmamıştı bende buna kızıp aradım taradım ve buldum paket benim değildir kim hazırlamışsa eline sağlık güle güle kullanın

4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama
Yamaha psr s650 yeni sesler (1) - 4shared - İndir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: s650 edi zurna ve elektro bağlama paketi

üstad dediğin site zaman aşımı diyo 4shared e yüklüyom

peki site farketmez de, merak ettiğim nokta; 4shared' e dosya yüklemeyi zaten biliyorsanız neden konu açma gereği duydunuz?

bazı arkadaşlar direkt rar olarak nasıl yüklüyorlar onun için sordum

bu tür sitelerde yükleyebileceğiniz dosyalar zaten en başta .rar dosyalarıdır, upload sitesi olduğu sürece rar hepsinde geçerlidir.

hayır bazen direkt rar dosyasını koyuyo adam öyle paylaşım siteleri falan değil

o zaman bu konunun ilk mesajını düzeltin ve "Manage Attachments" tuşuna basın. aynı şekilde dosyayı seçin ve upload' a basın. direk rar olarak konuda gözükecektir.

valla hocam o kadarını bilmiyom işte bilsem sizi bu kadar yormazdım daha Manage Attachments i bile bulamadım nerde oluduğunu kusura bakmayın hakkını helal et