• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

s650 Yep'e Ritim Ekleme

VolkanB

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha / Korg
Bir arkadaşın sorusu üzerine, yep dosyasına ritim eklemek için şöyle bir yöntem buldum;

Önce voice editörle style list bölümünden add yi tıklayıp ritimlerimizi seçiyoruz (max 0,82 mb). Sonra normal voice kısmına (sample dizerken kullandığımız bölüm) aynı sample dizerken yaptığımız gibi herhangi bir ses atıyoruz. Tek tuşa atmamız yeterli, bunu yapmamızın sebebi ses olmadan save edemiyoruz, sonra bunu silicez. Create exp pack tıklayıp kaydediyoruz ve çıkıyoruz.

Sonra yep manager'ı açıyoruz, oluşturduğumuz yepi bir tarafa çağırıyoruz. Tek tuşa attığımız sesi siliyoruz. Sonra diğer tarafa daha önce kullandığımız sesleri çağırıp, ritmlerin olduğu tarafa kopyalıyoruz ve kaydediyoruz.

Normalde user'a usb ile tek tek ritim yükleyebiliyoruz ama yüklediğimiz hafıza user hafısası oluyor. Yani user şarkı ve, yazdığımız veya editlediğimiz ritimlerle aynı hafızayı kullanıyor. Dolayısı ile usb den yüklediğinizde bir ritim veya şarkı yazmak isterseniz hafıza dolu mesajı alırsınız. Yep'e dahil edersek expansion hafızasına yüklemiş oluyoruz. Fakat seslerden boyut olarak yüklediğiniz ritim kadar feragat etmek durumundasınız. Buda maximum 0,82 mb oluyor.

Ben şahsen yüklemiyorum ama usb unutulması gibi durumlara tedbir olarak bu şekilde ritim yüklenebilir. Bir kısmı user'a bir kısmı diğer hafızayada yüklenebilir, seçim sizin.

Cevap: s650 Yep'e Ritim Ekleme

ellerine sağlık abicim güzel bilgi

voice editör proğramını paylaşabilirmisin dostum

Ya abicim bahsettiğin şekilde yapmama rağmen ben bu işi beceremedi nerede hata yapıyorumdur acaba bilgin varmı...

hocam usb nizin user files dosyasına ritimleri atıp file menüden load yapmayı deneyin daha kolay olur