F FLYALONE **VİP** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 23 Eyl 2010 Mesajlar 738 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Konum Türkiye Enst. ROLAND GW - 8 11 Şub 2012 #1 Kendimce , kendi kendime... Hücum Kayıt dediklerinizden. Paylaşmak istedim sizlerle... Zippyshare.com - SARI SAÇLARINDAN SEN SUÇLUSUN.mp3
Kendimce , kendi kendime... Hücum Kayıt dediklerinizden. Paylaşmak istedim sizlerle... Zippyshare.com - SARI SAÇLARINDAN SEN SUÇLUSUN.mp3
ferdesu Altın 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 96 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Korg pa800 keman piyano 11 Şub 2012 #2 Cevap: Sarı Saçlarından Sen Suçlusun - GW 8 ellerine sağlık flyalone.durmak yok devam.
kadirbey1985 Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 21 Ocak 2010 Mesajlar 1,935 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Enst. Roland GW-8 11 Şub 2012 #3 Cevap: Sarı Saçlarından Sen Suçlusun - GW 8 ha gayret, gw-8 demolarını yayıyoruz )))) bu da güzel bir çalışma.devam edelim devammmm ))
Cevap: Sarı Saçlarından Sen Suçlusun - GW 8 ha gayret, gw-8 demolarını yayıyoruz )))) bu da güzel bir çalışma.devam edelim devammmm ))
keşanlı mustafa Allah rahmet eylesin 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 2 Mar 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 25 Puanları 0 Konum istanbul Enst. Yamaha Genos 12 Şub 2012 #4 Cevap: Sarı Saçlarından Sen Suçlusun - GW 8 Bu snare sesini özlemişim. Hoş çalışma....
F FLYALONE **VİP** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 23 Eyl 2010 Mesajlar 738 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Konum Türkiye Enst. ROLAND GW - 8 12 Şub 2012 #5 Cevap: Sarı Saçlarından Sen Suçlusun - GW 8 Valla sayın hocalarım bana çok feci şekilde motive veriyorsunuz. Allah razı olsun...
Cevap: Sarı Saçlarından Sen Suçlusun - GW 8 Valla sayın hocalarım bana çok feci şekilde motive veriyorsunuz. Allah razı olsun...
DreamSongs **Müzik** Yönetici Administrator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 14 Tem 2008 Mesajlar 1,795 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Konum Ankara Enst. Yamaha,Roland,Epiphone Gitar 12 Şub 2012 #6 Cevap: Sarı Saçlarından Sen Suçlusun - GW 8 Sesler güzel geliyor.Hocam akor geçişlerine biraz daha dikkat.Emeklerinize sağlık...
Cevap: Sarı Saçlarından Sen Suçlusun - GW 8 Sesler güzel geliyor.Hocam akor geçişlerine biraz daha dikkat.Emeklerinize sağlık...