Satilik casio at-1 ve ayaklik

canermen

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Ankaradan satılık casio at-1
+ Klavye ayaklığı

Öğretmen olduğumdan kullanmaya pek fırsatım olmuyor.
Tertemiz durumdadır.

Fiyatı: PAZARLIKSIZ 250 TL
Semt = Kurtuluş
Telefon = 0 505 580 46 27
Msn = canermen@hotmail.com

Moderatör tarafında düzenlendi:
Örnek Satış İlanı

Konunuzu yukarıda ki konudaki örnek ilana göre düzenleyiniz, adres bilgisi ekleyiniz.Hayırlı satışlar.

bunda türk ritimi varmı

bunda türk ritimi varmı

•61Standart Tuş+100Ses+50Ritm( Türk Ritimleri Dahil )
•TOUCH RESPONSE (Tuş Hassasiyeti): Tıpkı Akustik Piyanoda Olduğu Gibi, ses dinamiğindeki değişiklikler Klevye tuşlarına uyguladığınız basıncı değiştirmekle kontrol edilebilir. 61 Adet Tuş Sayısı bulunmaktadır. Oryantal Ritimleri çok geliştirilmiştir, bu yüzden Casio Serisinin Oryantal Maestrosu''da denilmektedir. SONG MEMORY: Klevyede Çaldığınız ezgileri Daha Sonraki Playback lerde kullanmak üzere kayıt etme özelliği
•KAYIT: Ton,ritim ve diğer ayarları içeren klevye tertibatları daha sonra kullanılmak üzere saklanabilir.Bu özellik,Klevye ayarlarını,çalma esnasında da değiştirebilme özelliği sunar
•PITCH BENDER: Notaların Perdesini değiştirmenizi sağlar.
•YERLEŞİK EZGİLER: Klevyenizin hafızasındaki yerleşik ezgilerin sayısını belirler.
•AKSESUVAR: Müzik Standı Çalarken kolaylık sağlar.
•ÖLÇÜLERİ: Boy 94.2cm, En 39.7cm, Genişilik 12.9
•AĞIRLIK: 5.3Kg
•PİL: 6X D-Size (Büyük Boy) ADAPTÖR.AD-5

Arkadaşımızın yaptığı açıklmada da yazdığı gibi Türk Arap ritimlerinin zengin olduğu bir klavyedir.

Cevap: Satilik casio at-1 ve ayaklik

ritimleri hangi converterle ckf formata cevirebilirim?

Cevap: Satilik casio at-1 ve ayaklik

alet ev kullanıcıları için ideal yalnz ritim ve ses yüklenmior. Öğretmenler için de baya kullanşlı. profeyoneller kesnlkle almasn. yalnz değerini hiç kaybetmeyen bi org. sağlamlk konusunda da 10 üzernden 9 , 15 senelk var bnde sadece hoperlörde biraz hışırtı var puanı ordan kırdm. fiyatı da gayet uygun hayrlı satışlar