Satılık exr 46

KORAYYYYY

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
s 770 bk5
satılık exr 46 var fotoğraflarını en yakın zamanda yüklicem arkadaşlar alet yüklü duumdadır çalışmayan aksamı yoktur ben boludayım numaram 05359833004 fiyatı 750 TL DİR. saygılar

Cevap: Satılık exr 46

hayırlı satıslar

ilan güncel arkadaşalar...

güncel arkadaşalar....

kardesım bende excr 5 kullanıcısıyım yanlıs anlama ama o fıyata satman braz zor artık kımse bamıyuo bu cıhazlara ben 450 yazdım mıllet bu fıyata bıle mırın kırın edıyor ama ıns satarsın

HAYIRLI SATISLAR

yanlış anlamam kardeşim ama ne alakası var sen 250 yaz sana 200 olmaz mı dicekler hem malımdan bi acizliğim yok yemi yok samanı yok :) dursun isteyen alır... bedava ya verecek mal yok bizde

Ayrıca üzerinde Türk ve Arap ritm/sesleri bulunan bi aletin bizim ülkemizde satmaması mümkün değil..

Dogrudur kardesım sana bısey demıyorm zaten ynlıs anlama benı

500 tl verebilirim bütçem bukadar ...benim exr 40 oryantal vardı sattım arasında fazla fark oldugunu düşünmüyorum özellikler bakımından ...müzisyen degilim evde kullanıyorum exr 40 ta bulursam almayı düşünüyorum yalnız 400 tlden fazla veremem exr 40 a saundu malum tatmin edici degil exr serilerinin polifoni olarak birde sahnede kesinlikle kullanılmaz ritim geçişleri siparişle geliyor ev ortamı için 10 numara aletler..hayırlı satışlar

güncel ilan ...