Satılık Korg İ30 ( İstanbul )

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 3K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
Arkadaşlar Org'da herhangi bir sorun yok bütün tuşlar ve herşeyi çalışmakta Korg pa80 veya Or700 alacam bunun için satıyorum.

fiyatı 900 Ytl'dir. Çok Az pazarlık Payı vardır ( Lütfen 750 Tl Gibi saçma sapan rakamlar teklif etmeyin ) Ciddi aracılar arasın.

Aleti Sadece istanbulda olanlara satıyorum diger illere kargo yapmıyorum.

İstanbul Avcılardayım.

Şimdiden alıcılara Hayırlı Olsun.

0507 972 89 59 Telefon numarasından Bana Ulaşabilirsiniz.

Cevap: Satılık Korg İ30 ( İstanbul )

piyanist 23 arkadasim,hayirli satis olsun,ben yurdisindan yaziyorum,roland e86 kullaniyorum bunuda i 30 la takas etmek istiyorum,simdiye kadar birsuru form actim ama beni tatmin eden veya adam akilli bilgi veren olmadi,mumkunse bana i 30 u biraz anlatirmisin,e 86 kiyaslarmisin,pisman olurmuyum,ses ve ritimler nasildir?cevremde kullananda yok deneyemiyorum,simdiden tesekkurler

Roland E86 ile başladım ilk orgumdu prof olarak. İ30 la ara daglar kadar fark var ilk öncelik arap kitler var. teknolojik olarak ileri örnek dokunmatik ekran gibi sormak istedigin soru varsa sorarsan daha iyi açıklarım

piyanist 23 arkadasim,hayirli satis olsun,ben yurdisindan yaziyorum,roland e86 kullaniyorum bunuda i 30 la takas etmek istiyorum,simdiye kadar birsuru form actim ama beni tatmin eden veya adam akilli bilgi veren olmadi,mumkunse bana i 30 u biraz anlatirmisin,e 86 kiyaslarmisin,pisman olurmuyum,ses ve ritimler nasildir?cevremde kullananda yok deneyemiyorum,simdiden tesekkurler

i30, e86 dan iyi neyini soruyorsun kardeş varmı özellikle sorduğun bir yönü

cevaplarin icin tesekkurler,tamam e86 cok ozel bir alet degil ama alistik iste anlarsin peki kullanim olarak kolaymidir?

i30 ritm yazma konusu dışında menüsü kolay diyebilirim. sound farkı olarak e 86 dan daha fazla diyemeyiz çünkü 2000 den önce çıkan tüm modellerde sounlarlar birbirine yakındır. i30 Ritm çıkış gücü olarak tatmin edicidir.

kusura bakma kardes biraz cok soru sordum sana,yani pismanlik yaratmaz herhalde,denemeye deger diyorsun,kaybedecek ne varki?

ssistem biraz karışık ama alışırsın. hiç birşey kaybetmezsin e86 ya göre çok şey kazanırsın.ses ritim olarak ikiside eski alet denemeye deger. ama roland soundlarına alıştıysan korgda ses olarak tatmin etmez ritimlerde çok fark eder rolanda göre ritim 1-0 önce korg. sonucta sample ses olmadıgından dolayıda çok bir fark olmayacaktır sadece ses bankası geniş.

verdigin cevaplar icin cok sagol,ne olursa olsun deniyecgim,kendine iyi bak,iyi aksamlar

sende sağol iyi akşamlar.

Bu alana bir cevap yazın...