Satılık korg pa 60

attractor

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa1x
MERHABA ARKADAŞLAR.. BEN MÜZİSYEN DEĞİLİM HOBİ AMAÇLI KULLANDIĞIM PA 60 KLAVYEMİ OTOMOBİL ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN SATIYORUM... CİHAZIN BAZI TUŞLARI BASMIYOR SANIRIM TUŞLARIN ALTI TOZ KAPTI VEYA BAŞKA BİR ŞEY.. BEN TEKNİK KONULARDAN ANLAMADIĞIM İÇİN NEDENİNİ BİLEMİYORUM..ANCAK BASMAYAN TUŞLAR YANYANA OLMADIĞINDAN SANIRIM 2 OKTAV KADAR TUŞLARIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR.. BAŞKA BİR SORUNU YOK.. PITCHBEND SORUNSUZ.. EKRANI PIRIL PIRIL... YAŞADIĞIM BÖLGEDEN DÜĞÜNCÜ BİR ARKADAŞLA PAZARLIĞA GİRMİŞTİK ANCAK PARASINI AYARLAYAMADIĞI İÇİN SATIŞ GERÇEKLEŞMEDİ.. BEN DE BURAYA İLAN VERMEK İSTEDİM.. CİHAZ KARTSIZ... DİLERSENİZ ÇİFTLİ SEHPASIYLA DA VEREBİLİRİM.. ŞU AN BU HALİYLE DE İŞ GÖRÜYOR.. ANCAK KUSURSUZ KULLANMAK İSTEYEN TABİ Kİ TUŞLARI DEĞİŞTİRMEK DURUMUNDA... İNANIN MASRAFI NEDİR BİLMİYORUM ANCAK.. PİYASASININ 1500 CİVARI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK BEN 1200 TL FİYAT BİÇİYORUM.. SEHPAYI DA DÜŞÜNEN OLURSA +100 TL... BANA ilkercetin75@yahoo.com adresinden ulaşabilirsiniz

Cevap: Satılık korg pa 60

ilan güncel

usta bnce sen onu yaptır öyle sat yani kimse arızalı bi cihaz almak istemez hem tuşlardan bazıları basmıyor demişsin bence sorunu ne öğren sonra sat kimse mağdur olmasın belkide daha büyük sorunu vardır yaptır hem daha iyi fiyata satarsın;)

cihaz satıldı