Satılık pa 500 türkiye

mıstık

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA OR 700 V2 PLUS
1,5 aylık evde kullanılan,garantili faturalı sahne görmemiş cihaz,nakit ihtiyacından dolayı satılıktır.
Fiyat 2,150 TL son fiattır. fiatı indirdim arkadaşlar çabuk satılsın diye,acil satılıktır,bayramdan sonraki cumaya kadar satılıktır,

irtibat tel:05417816239 (Ali)

(Pendik-İSTANBUL)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Satılık pa 500 türkiye

mıstık abıye rica ettim nette sıkıntım vardı arkadaşlar azda olsa pazarlık payı var sağlık problemleri nedeniyle satıyorum pazartesi gününe kadar satılmazsa satmıycam tel 0541 781 62 39 0541 862 11 49 günceldir

güncelllllllllll

ilan güncel olsun hayırlı satışlar ali,inşallah kısa zamanda satarsın

günceldir 0541 862 11 49 dığer numaram

ilan günceldir satılmazsa cumaya kadar satmıycam

ilan günceldir arkadaşlar bu alet süper ihtiyacım olmasa hayatta sattmam zaten kredı cekıp aldım cok tutulan bı cıhaz

ilan günceldir arkadaşlar

tekrardan hayırlı satışlar ali,bende niyeti bozduydum,pa 500 tr yi satıpta pa 800 e ce usb ve mp3 board takım diye,vazgeçtim satmaktan,

neyse kardeşim inşallah bi alıcı çıkarda satarsın,fiatı çok uygun,sıfırdan tek farkı açılmış olması,düşünen arkadaşlar kaçırmasın bence,garantisi daha 2 ay bile olmamış sıfır denilebilir,

ALLAH yardımcın bende gw 8 imi satmıştım kredi kartı yüzünden inşallah satmadan halledersin çünkü satınca para toplayana kadar başka dertlerde çıkyor. güncel kalsın