Satilik pa80 ayni özelliklerine sahip kartli pa 50

süreyya06

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa 80
Pa 50tamamiyla birebir pa 80 aynidir. 32 mb kart mevcuttur.kart takilmasiyla ayni pa 80 gibi karti yüksek performasta okur.cok temizdir.kart girişi orjinal gibidir. Bu orgu alan hiçbir şekilde pa 80 gerek duymaz.almasaniz bile bir görmenizi isterim.org ankara sincandadir. Kartiyla beraber 1800 tl dir.0532 460 54 79 ulaşabilirsiniz.bu harika olaya hepinizi görmek için bekliyorum.bütün müzisyen arkadaşlara selamlar.ORG SATILMIŞTIR.TEŞEKKÜRLER.

Ekli dosyalar

• 5412104_1.jpg
    5412104_1.jpg
    32.8 KB · Görünümler: 184
  • korg-pa-50.jpg
    korg-pa-50.jpg
    22.1 KB · Görünümler: 225
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Satilik pa80 ayni özelliklerine sahip kartli pa 50

karti nere takacaz ben goremedım resimde kart yeri...?

iyide 2000 tl çok değilmi ? zaten pa 80 2000 tl civarı biyerde...kusura bakma ama bu olayın bir esprisi kalmamış bence.

karti nere takacaz ben goremedım resimde kart yeri...?

KART FLOPİ DİSKİN YANINDADIR.(tuş takımlarının altındadır)fiatıda düşürdüm.aleti görseniz cok iyi olur)

iyide 2000 tl çok değilmi ? zaten pa 80 2000 tl civarı biyerde...kusura bakma ama bu olayın bir esprisi kalmamış bence.
haklısınız ama inanınki alet hakikaten değer gerçi fiatı düşürdüm.pa 80 durumunu görüyorsunuz 2000 tl kartlı ve temiz alet bulmak cok zor.ahı gitmiş vahı kalmış aletlerin.genede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

varsa bir demosunu tanıtım amacıyla yayınlarsanız daha güzel olur diye düşünüyorum.
yakın çevreden gelip görmek isteyenler gelebilir ama bizim gibi uzak yerde olanlar için bir demo yayınlamanızı öneririm ..sonuçta sıradışı bir olay merak edenler vardır mutlaka.

Org satilmiştir.

bende pa 50 kullanıyorum. alete kart taktırmak kaça maloluyor fiyat konusunda bilgilendirirmisin abim.bide ritim varsa ritim istiyorum saygılar