Satilik roland va5 ev orgu

feyyazcatak

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa500tr pa800
Arkadaşlar cihaz kesinlik açik alanda kullanilmamiştir güneş yüzü görmemiştir cihaz yakin yerden gelebilcek arkadaşlar deneyerek gelip alabilirler uzaktan alacak arkadaşlarinda gönül rahaliği ile alabileceği bi alettir
fiyat:1600 tl
değerindeki orglarla takas olur(ketron ve korg tercihimizdir)

Cevap: Satilik roland va5 ev orgu

ilan güncel........

ilan güncel

hocam bu alette türk rtmlr sesler mevcutmudur,bağlama eletro bağlama keman v.s,,,hayırlı satışlar

va76 olsa düşünürdüm.bildiğim kadarı ile bu aletler batı.türkçe sesler yok....

hocam bu alette türk rtmlr sesler mevcutmudur,bağlama eletro bağlama keman v.s,,,hayırlı satışlar

tabiykide türk ritimler var sesler elektrolar ve diğer türk sesleri var tüm ritimler var yani sıkıntı yok ayrıca alet va7 i biliyosan va 7 nin aynısı görüntü olarakta aynısı işlev olarakta aynısı diyebilirim

va76 olsa düşünürdüm.bildiğim kadarı ile bu aletler batı.türkçe sesler yok....

alette türk ses ve ritimleri mevcuttur eksiksiz olarak ritimelrin hepsi var sayılır yoksa da istersen yükleyebilirsin istersen de yazabilirsin ses konusundada roland yani var elektroalr neyler felan gayet tatmin edici

arkadaslar gecenlerde bi arkadasıma va5 aldık.arkadas çok memnun ben de kullandım memnun kaldım.üstelik alete va7 programıda yukleyebiliyorsunuz.programı yüklediğinizde alet va7 gibi açılıp va7 gibi çalısıyo va5 in üzerine bazı özellikleride geliyor.ayrıca ses konusunda arkadasın dediği gibi bildiğiniz roland sesleri ve daha fazlasıda var.

hayırlı satışlar...

feyyaz hoca yanı tr sesler sampler bi şekilde varmı zurna eletro bağlama ,,kuru bağlama falan samplermı? yoksa ses birleştirmesıyle mı