Satılık temiz korg is 40

• Konbuyu başlatan BOLONT84
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

BOLONT84

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
satıldı...........

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Satılık temiz korg is 40

selam ben almak istiyorum ancak sağlam ve ritmleri disket sürücüsü herşeyi sağlammı ve fiyatı nedir eğer aydınlatırsanız ben alıcıyım cevap

bende is40 var süper tertemiz hiç bir arızası yok pa80 kullanıyorum ihtiyaç fazlası yani...tok satıcıyım 1000 tl olur üzerinde süper set var sesler de çok güzel doğu ve yöresine hitap eden set var ve kimsede yok bu set tulum sesleri ağırlıklı düşünürsen pm atarsın izmirdeyim beni bilen bilir zaten diğer bozuk is40 lar ile karıştırılmasın lütfen piyasada 400 e de is40 var saygılarımla...cansinan_24

selam ben almak istiyorum ancak sağlam ve ritmleri disket sürücüsü herşeyi sağlammı ve fiyatı nedir eğer aydınlatırsanız ben alıcıyım cevap

arkadaşım herşeyi sağlam üstünde murat set var ama elimde 50 yakın set mevcut onlarıda cd yapıp verceğim hangisi lazımsa kullanabilir alacak arkadaş fiyat 800 tl

2001 li yılların orkudur hatırladım...çalıştığım yerde kaset satar ve düğün çalardık ben org öğrenmek istiyordum...

patron de is 50 vardı arkadaşın da is 40 disket sürücülü koyu krem kahverengi gibi bir renk galiba...is 50 ile görsel farkı paradan biraz büyük dönen sanırım ritm tempo düğmesiydi ;)