satılık temiz tyros 2 fiyatta pazarlık vardır

• Konbuyu başlatan korgcu
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 2K

korgcu

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Tyros 2
selamlar tertemiz yamaha tyros 2 klavyemi satıyorumaciliyeti yoktu ama su sıralar var.aslında cok memnunm aletten ama nakit sıkısıklıgı vs , herneyse klavyemde 512 mg ram 40 gb harrdisk bulunmaktadır.cihaz gercekten temizdir ne bir yazı silinikligi nede baska birsey calısmayan basmayan hic bir tusu yok sadece pitch benderin altında ufak bir renk atması var ama bence sorun olmıcak bisi karar tabiki sizin. zaten cihazı kullanmadıgım zamanlar yada kapattıgım zamanlar kılıfını örtüyorum.alan kişiye onuda vericem setlerle birlikte.3800 lira istiyorum.fiyatta pazarlık payı var,anlasırız takasda olur 0 534 835 26 01 burdan ulasabilirsiniz bana. istanbul gaziosmanpaşa/kücükköyde oturuyorum aleti gelip görebilirsiniz. saygılar.resimleri eklicem fakat bilmiyorum bana anlatırsanız yarın resimleride eklerim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: satılık temiz tyros 2 fiyatta pazarlık vardır

temiz pa1x yada pa800 ile takas yapılır..

resimleri ekleyemedim kusura bakmayın bu arada :s

hayırlı satışlarınız olsun inşaallah en kısa zamanda alıcı bulursunuz

amin abi cok cok teşekkür ederim güncel ilanım abilerrrr temiz pa1x yada pa800 ile takas yapılır

herhangi bir resim upload sitesine yükleyip verdiği [url ile başalayan kodu msj ına yapıştırman yeterli olur resim eklemek için..

forumlar 3 yazan kodu aynen yapıştırırsan resim direkt olarak msj ında çıkar..

hayırlı satışlar...

fikrimi sorarsan bence elindeki klavye pa-800 veya 1x den daha başarılı ve kaliteli bir cihaz..
pişman olma sonra :)

teşekkür ederim :) dogru evet cok iyi bir cihaz ama işte calıstıgım yerlerde sorun yapıyo kaliteye bakmıyolarki halbuki pişman olucam evet ama mecburum en azından gene sevdigim klavyelerden birini alıcam, heralde fazla koymaz ehe:)

güncel ilan tertemiz tyros 2