Satılık Yamaha Or700 v1 + 5 Ay Garanti

OrkestraDoğuş

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
orkestradogus.com
Enst.
Yamaha Or700 V1
Birtanesi fazla durumda arkadaşlar bu nedenle satma gereği duyuyorum cihaz izmirdedir isteyen arkadaşlar gelip görebilirder oldukça temiz ve kullanışlıdır yanında özel dizayn edilmiş programda ve düğünde iş yapacak set hediyemdir.Kılıfı ile verilecektir.Saat gibi çalışmayan hiçbir fonksiyonu yoktur.Exterem set yüklü bir şekilde teslim edilecektir.Resimlerini kısa süre içinde ekliyecem nasipse.
Ürün Bilgisi;
Marka : Yamaha
Model : OR700 tr V1
Garanti : 5 Ay
Fiyatı: 2050 (Pazarlık payı)
Şehır dışı Kargo: Alıcı Öder
Ödeme : İşbank Havale
İrtibat : 0 506 943 99 36
Messenger : info@orkestradogus.com

Cevap: Satılık Yamaha Or700 v1 + 5 Ay Garanti

hayırlı satışlar olsun.tebrikelr hocam güzel fiyat vermişsiniz.böyle fiyatlar verelimki elimizdeki aletlerin değeri düşmesin.bugün hala a1000trler 1500 civarında.ama 1600e 1650ye or700tr v1 veren var.saygılar.

Aynen hocam millet piyasa sürünüyor diye ağlıyor ama piyasayı yüksek tutmakta düşürmekte bizim elimizde bunun için elimizdeki cihazların değer kaybetmemesi için lütfen mantıklı fiyatlar yazalım! ben bu cihazı 1500-1600 büyük konuşmuyorum yakarım genede vermem : ) Herneyse ilan günceldir.

Öncelikle hayırlı satışlar. Umarım en kısa sürede işiniz görülür ama hemen satmak istiyorsanız, bence fiyat konusunda biraz esnek olmanız müşteri bulmak yönünden iyi olacaktır kanısındayım. Tekrar hayırlı satışlar. Kolay gelsin.

teşekkür Ruhi abi tecrübelerine dayanarak verdiğin önerilerden dolayı teşekkür ediyorum.İlan Günceldir.

Aynen hocam millet piyasa sürünüyor diye ağlıyor ama piyasayı yüksek tutmakta düşürmekte bizim elimizde bunun için elimizdeki cihazların değer kaybetmemesi için lütfen mantıklı fiyatlar yazalım! ben bu cihazı 1500-1600 büyük konuşmuyorum yakarım genede vermem : ) Herneyse ilan günceldir.

kardeşim doğru sölemiş 2000 den aşşağı verme ben olsam bende vermem...hayırlısı olsun...