• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Satılık Yamaha PSR 0R 700 TR V1

dejavu1980

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
Şimdilik satmaktan vazgeçtim. İleriki zamanlarda satmayı tekrar düşünürsem bu başlık altında bildireceğim. İlginiz için teşekkür ederim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Satılık Yamaha PSR 0R 700 TR V1

hayırlı satışlarınız olsun ama or700v2 yi bile 1900 tl ye satılık yapıyorlar o fiyata çok zor.ALlah acil şifalar versin geçmiş olsun...

fiyatı birazdaha aşağılara çekersen sende alanda mağdur olmaz hayırlı satişlar bence 2. el or 700 fiyatlarını araştır senin aletin temizliğine göre bi fiyat biç çok geçmiş olsun allah sabırlar versin NOT: Eğer öğrenmeye niyetin varsada satma derim çünkü senin durumuna göre öğrenmeye ve harici birşeyler yapmak için senin için fırsat olabilir bu fırsatı değerlendir ama yinede sen bilirsin .selamlar saygılar ...

Merhaba, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Önerilerinizi dikkate alacağım. O halde son fiyat olarak 1600 TL yapıyorum. Org çok temiz ve sıfır. Çalmayı bilmediğim için satıyorum. Gelecek olan parayla da bilgisayarımı yenileyeceğim inşaAllah. Selamlar.

geçmiş olsun. allahım şifasını versin. ama bence müzikle uğraş bilgisayardan daha zevkli gelir öğrendikçe. ama tabi senin bilcen birşey. göründüğü kadar da zor değil çalmak. hayırlı satyışllar olsun...

Teşekkür ederim canım kardeşim. Keşke senin gibi ve diğer kardeşlerim gibi çalabilseydim. Ama olmuyor yapamıyorum. :( İlanım hala günceldir dostlar.

arkadaşım sana ulaşacak ne bir tel ne bir adres bırakmışsın sana nasıl ulaşacağız telapatiyle mi