- Enst.
- KORG PA4X - YAMAHA A5000
alet satılmıştır ...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu orgların istikrarsız fiyat politikası yüzünden malesef birçok arkadaşımız 2.el orglarına sıfırının üstünde fiyat istiyorlar. Arkadaş uanlış anlama genel konuşuyorum.
kartal bizde sana ölü fiyatına ver demedik yanlış anlayacak, alınacak, kızacak bişey yok.. sürci lisan ettiysek te kusurumuza bakma.. benim demek istediğim hatta anlamadığım olay şu; bu cihazla alakalı olarak seninle daha önce de konuşmuştuk a2000 olsun a300 olsun çoğu yamaha cihazının fiyatları belli tamam belli zamanlarda onlarda da kampanya oluyor ama bu kadar kısa sürede özellikle bu s650 modelindeki fiyat düşmesinin sebebini anlayabilmiş değilim..hatta bana da bu cihazı sen tavsiye etmiştin a300 den sonrası için hatta 2 sene önce a300 konusunda da senin tavsiyeleri dinledim ve a300trv2 aldım.. malum biz profesyonel müzisyenler değiliz evde takılıyoruz kendi çapımızda, bu işten ekmek yesek sorun değil, al 2-3 sene kullan zaten o sürede cihaz parasını çıkarır ekmek de yedirir sonra kaça satarsan sat çok önemli olmaz kanısındayım fakat bu şekilde olunca almaya çekiniyorum şahsen..netice olaraka300trv2 aldığımda da aynı fiyattı 2 sene geçti sıfırı hala aynı fiyat fakat bu cihaza bu derecede büyük kampanyaların peşpeşe yapılmasına anlam veremedim gelecekte akibeti nasıl olur senin yorumun nedir bu konuda paylaşırsan sevinirim..arkadaşlar alet acil satılık değil keyfi satıcıyım fiyat bu isteyen kampanyadan yararlansın zaten kampanyanında pek fazla uzun süreceğini sanmam ...